Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Идеален секс: той (може би) съществува

 

Оценка: (0/5)

Идеален секс: той (може би) съществува

Много мъже са напълно убедени, че са несравними любовници. И жените сигурно сами подхранват тази им убеденост.

Той, например, срещнал момиче, на което страшно й харесало изживяването в леглото. Затова той решава, че в случая е истинска „звезда”. Но ако една жена е похвалила, това не означава, че същият секс може да се хареса на всяко едно момиче.

Има зодии, които са обсебени от секса. Виж кои са в галерията долу:

Кои зодии са обсебени от секса

Жените са различни, със своите потребности, темперамент. Някои обичат класическата поза, други не могат без оралния секс. Има и жени, които не обичат да правят любов на светло и се отпускат само на тъмно.

Идеален секс: той (може би) съществува

Освен това, далеч не всички жени могат да кажат на партньора какво биха искали в секса, а какво не им допада. Някои се стесняват да общуват на тази тема. И така, как да се постигне идеалният секс? Никак не е излишно да се погледне статистиката, понякога тя помага да се проясни картината.

Стана известно, че най-малко 15% от жените не могат да изпитват оргазъм с мъжа, когото искрено обичат.

►►► 9 жени за първия оргазъм в живота им

Много жени изобщо не знаят какво е това оргазъм. В секса много важна роля играе физическото отпускане на двамата партньори. И проблемът, че именно на жените им е трудно да се отпуснат. Но ако ти не се отпуснеш, трудно ще достигнеш до оргазъм.

Кое е най-важното в секса? Това е пълното разкрепостяване и откровеност. Не се страхувай да бъдеш твърде разкрепостена в очите на мъжа. Напротив, правете каквото си искате. Това е естествен процес и той трябва да върви напълно естествено. Не мисли и за това как изглеждаш. Просто се вслушай в своите усещания и ще получите блаженството. Все пак хората заради това правят любов.

Добрият секс може да бъде отнесен към изкуството. Затова ако нещо не те харесва, ако имаш неприятни усещания или не си удовлетворена от определени пози – не мълчи. За наистина хубавия секс трябва самоотдаване. Но на партньора не говори за недостатъците му. Той може да изпитва ужасни комплекси. Много по-разумно е да действаш по-внимателно.

Пробвай по-меко да му намекнеш какво ви е необходимо. Ако двойката е нормална, партньорите непременно ще мислят за чувствата си един към друг. Много е важно да се стремиш към максимума в сексуалните отношения. Не трябва от нищо да се страхуваш, потискаш, срамуваш.

Източник: бгнес


Виж ощеНово в Cosmo