Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Хората от кои професии правят най-много секс

 

Оценка: (0/5)

Хората от кои професии правят най-много секс


Празничният сезон е време за благотворителност и споделяне, но също очевидно е и идеален момент за секс с колега, пише „Индипендънт”. Изследване показа, че 39% от британците са правили секс с колега на коледното парти.

Още повече с тези, които са целували човека от съседното бюро по време на ежегодното събиране за празниците.

Според проучване от 2000 британци най-често това се случва на IT- специалистите и специалистите „Човешки ресурси”. 63% от компютърните специалисти се напиват и правят секс на коледното парти с колеги в сравнение с 56% от HR-ите. Същото се случва с 27% от заетите в сферата на образованието и 29% от здравните служители.

Според проучването IT - специалистите са най-палави!
Според проучването IT - специалистите са най-палави!

Проучването също така очерта местата, където служителите са най-склонни да го направят.

Една четвърт избират “романтичната” атмосфера на паркинга, а повече от една пета заседателната зала. 18% се отдават на страстта в складове и други подобни помещения. 15 на сто от анкетираните са правили секс на собственото си бюро, 8% в столовата. Най-много секс със служители правят най-висшите мениджъри ( 65%), следвани от директорите (28%) и младшите служители (26%).


 


Виж ощеНово в Cosmo