Lady Popular Cosmopolitan

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах

Хали Бери отказва да ходи по срещи

 

Оценка: (0/5)

Хали Бери отказва да ходи по срещи
 © Getty Images

Хали Бери обяви, че в момента си „почива” от срещи, за да се фокусира върху себе си.

Хороскоп на женските супер сили

В интервю за сп. People сексапилната актриса призна, че в момента се наслаждава на това да прекарва времето с децата си и да опознава себе си. Затова и не е заинтригувана от излизането по срещи и търсенето на нов спътник в живота.

„Наистина отделям време да мисля, да разсъждавам и да се опитвам да разбера как да правя различни избори и да оставам насаме със себе си поне за минута. Оказва се наистина ценно за мен. Всъщност никога не съм прекарвала толкова време сама със себе си”, каза звездата пред таблоида.

Последният съпруг на Хали Бери беше актьорът Оливие Мартинез, с когото бяха женени от 2013 до 2016 година.
Последният съпруг на Хали Бери беше актьорът Оливие Мартинез, с когото бяха женени от 2013 до 2016 година.

Хали, която преди бе женена за Ерик Бенет (между 2001 и 2005 година) и за Дейвид Джъстис (от 1992-1997) година, призна още, че е изпитвала „страх” от развода си с Оливие Мартинез през 2015 година. Това обаче я е накарало да осъзнае, че е по-добре да е сама, отколкото в нещастна връзка.

Освен това пред медията 50-годишната красавица сподели, че именно развода й с Мартинез е помогнал да осъзнае, че притежава огромни дози несломимост и безстрашие и че трябва да преследва на първо място "личното си щастие".

Източник: бгнес


Виж ощеНово в Cosmo