Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Gucci се сбогува с кожите в колекциите си

 

Оценка: (0/5)

Gucci се сбогува с кожите в колекциите си

Италианската марка Gucci обяви, че още от следващата година ще премахне кожите от своите нови колекции, а всички, които са останали, ще бъдат изложени на търг.

Най-странните модни кампании на 2017

Тази мярка влиза в сила от колекцията пролет-лято 2018, заяви президентът на компанията Марко Бизари в Лондон в изказване в London College of Fashion. Това „показва нашата ангажираност да превърнем устойчивото развитие в неделим елемент от нашата дейност“, каза той.

Gucci се сбогува с кожите в колекциите си

►►► Gucci представи нова тенденция в маникюра 

Марко Бизари увери, че получените приходи от аукционните продажби на последните останали кожени облекла ще бъдат дадени на организации за защита на правата на животните Humane Society International (HSI) и италианската LAV.

Gucci се сбогува с кожите в колекциите си

Друга известна италианска марка на луксозни изделия – Armani, още през 2016 г. обяви, че няма повече да включва кожени облекла в колекциите си.

Източник: бгнес


Виж ощеНово в Cosmo