Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Дъщерята на Бионсе със собствена линия козметика

 

Оценка: (0/5)

Дъщерята на Бионсе със собствена линия козметика
 © Getty Images

Вече виждаме как дъшерята на Бионсе, Блу Айви, ще добави към списъка с обичайни за 5-годишно момиченце занимания това да бъде бизнес дама.

Интимни снимки от личния живот на Бионсе

Бионсе е патентовала наименованието „Блу Айви Картър“ в Бюрото по патенти в САЩ, за да може само тя и дъщеря й да се възползват от него. А за какво им трябва ли?

Патентованото наименование ще стои зад линия козметични продукти – лосиони за тяло, аромати, грижа за косата. Сайтът, където ще се продава марката „Блу Айви Картър“ посочва, че ще предлага още и куп детски стоки, сред които бебешки колички и чанти за памепрси.

Фотосесията на бременната Бионсе

Ако марката има успех (имайки предвид, че зад нея стои Бионсе, няма начин да не успее), тя ще се превърне Блу Айви в най-малката знаменитост, притежателка на собствена линия козметика.

Информацията за това кога продуктите ще бъдат пуснати в продажба не е обявена все още, но ние вече започваме да пестим.


Виж ощеНово в Cosmo