Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Джордж Клуни е уплашен от ролята си на баща

 

Оценка: (0/5)

Джордж Клуни е уплашен от ролята си на баща
 © Getty Images

В началото на юни 56-годишният Джордж Круни и жена му, 39-годишната Амал, станаха родители за първи път. На двойката провървя двойно, защото госпожа Клуни роди близнаци.

Очарователни снимки от първите фотосесии на новородени бебета

Официални снимки на децата засега няма, пише сплетник.ру, а за неофициалните Клуни заплаши журналистите със съд. Докато една част от света чака снимки на децата, Джордж разказа на същите тези представители на медиите какво усеща той като баща на близнаци.

Отговаряйки тези дни на въпрос дали ще се появи на Венецианския кинофестивал, Клуни се пошегува: „Като начало трябва да изчистя повърнатото от смокинга си. по-рано беше моето повърнато, а сега е на близнаците”.

Двойка за пример - Амал и Джордж Клуни по време на 71-ата сесия на Общото събрание на ООН.
Двойка за пример - Амал и Джордж Клуни по време на 71-ата сесия на Общото събрание на ООН.

А сериозно? Според Джордж ролята на баща на близнаци го плаши. „Изведнъж носите отговорност за други хора. Това плаши. Сега работата ми е да сменям памперси и малко да се разхождем с тях.

Не съм мислел, че на 56 ще стана баща на две деца. Така че не предполагайте, а просто се наслаждавайте на живота си. Освен това актьорът сподели как съпругата му Амал се справя с ролята на майка: „Тя е като богиня от Олимп – прави всичко много красиво!”.

Източник: бгнес


Виж ощеНово в Cosmo