Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Дизайнерите не желаят да обличат Мелания Тръмп

 

Оценка: (3/5)

Дизайнерите не желаят да обличат Мелания Тръмп

Макар някои модни дизайнери да проявиха интерес към обличането на Първата дама на САЩ, Мелания Тръмп, други изразиха ясното си нежелание да се занимават с подобно начинание.

Мелания Тръмп - новата първа дама на САЩ

Ето мненията на някои от тях:

Tom Ford: „Преди години ми предложиха да обличам Мелания Тръмп и аз отказах. Тя не е точно мой типаж“.

Marc Jacobs: „Не проявявам никакъв интерес към обличането на Мелания Тръмп... Лично аз по-скоро бих вложил енергията си в помощ на тези, които ще бъдат наранени от стъпването на Доналд Тръмп на власт“.

Joseph Altuzzara: „Не желая да обличам хора, с чието мнение не съм съгласен“.

►►► Виж тук как да обновиш стила си, без да се разориш!

Derek Lam: „Аз изпитвам невероятно уважение към политическите институции на моята страна, но намирам за предизвикателство да обличам новата Първа дама. Предпочитам да насоча енергията и усилията си към създаването на по-честен свят, където цари уважение. Не познавам Мелания Тръмп лично, затова се надявам коментарът ми да не звучи предубедено към личните й качества, но наистина не чувствам, че бих могъл да се включа към президентския мандат на семейство Тръмп по какъвто и да е начин“.

Мелания Тръмп може би ще изпита затруднение при намирането на дрехи от американски модни дизайнери.
Мелания Тръмп може би ще изпита затруднение при намирането на дрехи от американски модни дизайнери.

Макар доста от дизайнерите да изявяват негативно мнение, има и такива, които нямат нищо против Първата дама:

Carolina Herrera: „Смятам, че след 2-3 месеца дизайнерите ще дадат съгласието си. Все пак говорим за мода. Ще видите, че всеки ще иска да облича Мелания Тръмп. Тя представя САЩ пред света“.

Diane von Furstenberg: „Мелания заслужава уважение, каквото е било давано на всяка нейна предшественица. Нашата роля, като част от модната индустрия, е да промотираме красотата, разнообразието и приобщаването“.

Дизайнерите, отказали коментар по случая са Jason Wu, Prabal Gurung, Narciso Rodriguez, Barbar Tfank, and Michael Kors.

 


Виж ощеНово в Cosmo