Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Дават на търг молба за работа на Стив Джобс

 

Оценка: (0/5)

Дават на търг молба за работа на Стив Джобс

Молба за работа на Стив Джобс през 1973 г. ще бъде предложена на търг в Бостън идния месец при стартова цена 50 000 долара, съобщи британският вестник Guardian.

Съоснователят на Apple написал документа на 18-годишна възраст. В документа не се уточнява за каква длъжност кандидатства Джобс. Той пише, че има шофьорски права, но няма телефон. В текста има няколко граматически грешки – фамилията си, например, той изписал с малка буква.

►►► 10 въпроса на интервю за работа

Търгът ще се проведе от 8 до 15 март. На него ще бъдат предложени два други предмета - техническо ръководство за Mac OS X и вестникарска публикация със снимка на Джобс и заглавието „Новият бърз iPhone ще се продава за 199 долара“, подписани от Джобс.

Дават на търг молба за работа на Стив Джобс

Стив Джобс на младини

Преди да стане изобретател и предприемач, Стив Джобс постъпва през 1972 г. в частния хуманитарен университет Рийд-колидж. След 6 месеца той зарязва ученето, но още една година посещавал творческите занятия. През 1974 година той започва работа като млад техник в калифорнийската компания Atari.

Източник: бгнес


Виж ощеНово в Cosmo