Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Честита годишнина: Скъпа, продавам те!

 

Оценка: (0/5)

Честита годишнина: Скъпа, продавам те!

Британец продава жена си в еBay. Шон Коулз реши да направи нетрадиционен подарък на съпругата си по повод годишнината им от сватбата, като я пусна на търг.

И ти си чувала за странния английски хумор, той е доста специфичен и не всеки може да го разбере. В това успяха да се убедят и потребителите на eBay, които може би са се логнали в сайта на американската интернет компания, за да разглеждат предложения за коледни подаръци, но попаднаха на съпругата на Шон, която той така мило беше пуснал там за продажба.

Честита годишнина: Скъпа, продавам те!

Британецът решил, че ще бъде много остроумно да публикува обява, в която потребители да наддават за...жена му Деби Морън. По този начин шегаджията искал да отпразнува шестгодишнината от съвместния им живот.

Само че, не всички потребители разбрали, че това е майтап. Някои от тях започнали сериозно да наддават, като максималната сума стигнала до 1180 долара. Именно в този момент Шон се усетил, че играта е преминала границите на допустимото. Освен това в правилата на eBay ясно е написано, че никой няма право да търгува с хора.

►►►Коя ли е идеалният подарък за него?

Шон премахва обявата, още повече, че шегата изобщо не зарадвала половинката му. И не само заради глупавата му според нея идея, но и защото обявата била придружена със снимка, на която тя, с пишните си форми, лежала на дивана, облечена с раздърпани дрехи. А до нея имало струана планина от боклуци.

Честита годишнина: Скъпа, продавам те!

Описанието под снимката гласяло: „Стара жена, която не умее да върши елементарна домакинска работа, търси своя нов собственик. Рекламации не се приемат.“

А 50-те души, които са участвали в наддаването, си остават загадка за нас: дали имат прекалено голямо чувство за хумор (английско), или пък то съвсем им липсва...


Виж ощеНово в Cosmo