Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Честит Световен ден на мързела!

 

Оценка: (0/5)

Честит Световен ден на мързела!

На 10 август се отбелязва Световният ден на мързела. Говори се, че той се отбелязва вече повече от 100 години, но никой не знае точно от кога.

Сигурно първите ентусиасти ги е мързяло да запишат първата година.

Честит Световен ден на мързела!

Девизът на празнуващите днес е: „Нека този ден не правим нищо. Нека се отдадем на безбрежна леност и нека умът и тялото ни бъдат мързеливи през целия ден. Това ще даде нов тласък на духа. Запомнете, че винаги може да бъде открит нов, още по-добър начин на нищоправене.”

►►► 10 страхотни бюти трика за мързеливи момичета

Църквата смята мързелът за смъртен грях и през миналите векове той се е смятал за привилегия на богатите.

Честит Световен ден на мързела!

Абсолютното бездействие на 10 август позволява употребата на сладолед, шоколад, разхладителни напитки и всякаква храна, която някой би ви доставил, докато сте се изпружили на дивана пред телевизора или се печете, дремейки на плажа.

►►► Как да отслабнеш, дори ако те мързи

10 август е определен също и за ден на равносметка колко сме мързелували през изминалата година.

За много съвременни хора мързелът е движеща сила на прогреса. Кой иначе би измислил дистанционното, ескалатора, пералнята, миялната или асансьора?

Източник: бгнес


Виж ощеНово в Cosmo