Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Бившият на София Вергара я съди за издръжка на замразените им ембриони

 

Оценка: (5/5)

Бившият на София Вергара я съди за издръжка на замразените им ембриони
 © Getty Images

Ник Лоеб, бившият годеник на София Вергара, съди актрисата заради двата ембриона, които двамата са замразили през 2013 година, когато още са били заедно.

Очарователни снимки от първите фотосесии на новородени бебета

Невероятният казус, по който съдът работи е следният: според Лоеб, ембрионите са лишени от паричното наследство, което им се полага, ако бяха родени. Мъжът стига дори по-далеч, като кръщава ембрионите Ема и Изабела.

Не е странно, че Лоеб се насочва към съда в Луизиана, американски щат, където има нормирани закони за защита на замразените ембриони.

►►► Виж тук нещата, които наистина трябва да знаеш за замразяването на яйцеклетки!

Доказателствата сочат, че спорът за замразените ембриони датира много по-рано от раздялата на двойката през декември 2014 година.

София Вергара се омъжи Джо Манганиело през 2015 година.
София Вергара се омъжи Джо Манганиело през 2015 година.

През март 2013, двамата разбират, че общият брой на създадените ембриони е пет. Лоеб е написал в съобщение до Вергара, че ако използват само един от тях, това означава убийство за останалите четири.

Вергара обаче, желаела да роди само едно дете. След това, тя се подлага на два опита за ин витро оплождане, като и двата са неуспешни. Накрая остават двата ембриона, споменатите вече Ема и Изабела.

Годениците подписват договр, според който нито един от двамата няма право да ги използва, без съгласието на другия.

Искането на Лоеб към този момент е да използва ембрионите, за да бъдат имплантирани в утробата на сурогатна майка, като Вергара няма да има родителски права над тях.

Желанието на Вергара е ембрионите да останат замразени за неопределено време. В предишни интервюта, тя е отбелязвала, че иска децата й да бъдат плов на любяща и стабилна връзка.


Виж ощеНово в Cosmo