Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах

Бивша порно звезда разкри какво е причинила работата на пениса му

 

Оценка: (0/5)

Бивша порно звезда разкри какво е причинила работата на пениса му
 © iStock

Бившата порно звезда, Кристофър Зайшег, познат с псевдонима Дани Уайлд, сподели пред The Independent какви са проблемите на индустрията.

Кристофър разказа какво е било пагубното въздействие върху пениса му на лекарствата за еректилна дисфункция, които е трябвало да пие по време на 8-годишната си порно кариера.

Кристофър Зайшег продължава с провокативните фотосесии и до днес.
Кристофър Зайшег продължава с провокативните фотосесии и до днес.

Зайшег твърди, че той е развил зависимост към лекарствата, което е често срещан резултат при хора като него. Другата странична реакция е бил приапизмът – състояние на постоянна ерекция, дори при липса на психологическа и физическа стимулация.

►►► Виж тук какво да направиш, ако не му става

„По време на кариерата си съм бил 3 пъти в болницата, всичките за приапизъм. Последният път, лекарят ми каза, че ако продължа да взимам лекарството, това ще доведе до импотентност“, казва Зайшег в интервюто.

„Спрях да участвам в порно филми на следващия ден“, продължава той.

Бивша порно звезда разкри какво е причинила работата на пениса му

Решението за прекратяване на кариерата не е било лесно, имайки предвид заплащането. В началото, Кристофър е получавал малка сума за участие – около 245 долара на сцена. Скоро той успява да се споразумее за 4000 долара на месец, само за шест дни работа.

Но за порно звездата, по-важна била психологическата зависимост към лекарствата – не след дълго, на него вече му се налагало да ги пие и в личния си живот, което било странно за 20-годишния мъж. Зависимостта не била физическа, но на Кристофър му се струвало, че не може да прави секс, ако не е изпил хапчетата си.

„Бях в двайсете си години и нямах нужда от лекарства. Но за себе си имах идеята, че не мога да разочаровам партньорката си, защото тя очаква нищо по-малко от порно звезда в леглото“, жалва се той.


Виж ощеНово в Cosmo