Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Бела Хадид промени лицето си до неузнаваемост

 

Оценка: (0/5)

Бела Хадид промени лицето си до неузнаваемост

Тя е една от най-търсените моделки, но преди няколко години лицето й не съответстваше напълно на стандартите за красота.

Двете сестри моделки - Джиджи и Бела.
Двете сестри моделки - Джиджи и Бела.

Благодарение обаче на щедростта на баща си 19-годишната Хадид се превърна от подрастваща девойка с незабележима външност в сексуална дама с хищен поглед.

Бела Хадид и нейното ново лице

Западни издания смятат, че метаморфозата е станала не без участието на пластичните хирурзи. Източници твърдят, че момичето се решило на някои процедури след шумния успех на по-голямата й сестра Джиджи.

Смята се, че Бела се ограничила само с някои филъри. Всеки случай няма доказателства за пластична операция. Остава само да се досещаме как тя е успяла да се промени до неузнаваемост за толкова кратко време.

Не може да не се забележи също, че Хадид е свалила няколко излишни килограма, а отслабването неизменно се отразява на външността.

14 годишна китайка си направи серия пластични операции!

Бела Хадид промени лицето си до неузнаваемост


Виж ощеНово в Cosmo