Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Алкохолът наистина предпазва от куп болести

 

Оценка: (0/5)

Алкохолът наистина предпазва от куп болести

Алкохолът неизменно съпътства нашия живот. Ние го консумираме за забавление, за да отпразнуваме приятни поводи, за утоляване на жаждата.

Виж как се променя държанието ти, когато си пийнеш (снимки долу):

Как се напиват различните зодии

Всъщност, в малки количества, той намалява риска от деменция. Ценителите на спиртните напитки, смятат, че малко количество концентрат всъщност е много полезно за здравето и особено за сърдечно-съдови заболявания и много видове рак, съобщават от Foodpanda. Обобщението е, че алкохолът изглежда вреден в големи количества, но потенциално полезен при малки дози.

Алкохолът наистина предпазва от куп болести

Една чаша бира с приятели - приятно и полезно!

Изследователите проследяват CSF(течността в гръбначния мозък). Те установяват, че веднага след еднократна ниска доза алкохол, потокът на CSF се увеличава с 40%. Средните и високите дози, напротив, намаляват потока на CSF с около 30%.

►►► 10 истини за алкохола, които не знаеш

Намаляването може да се появи, защото по-високите нива на алкохол временно понижават количеството кръв, което сърцето изпомпва, а притокът на кръв помага за задвижването на CSF.

Тези мозъчни процеси могат да обяснят защо алкохолът в малки количества, изглежда предпазва от деменция. Освен всичко, казано до тук, малкото количество алкохол, съчетан с вкусна храна, повишават нивата на серотонина, което ни кара да се чувстваме щастливи.

Източник: бгнес


Виж ощеНово в Cosmo