Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

85-годишна любов - да, съществува!

 

Оценка: (0/5)

85-годишна любов - да, съществува!

Когато Томас Хауърд бил на 9 години, семейството му се преместило в нов град и той моментално се влюбил в съседското момиче Ирене. 

27 нетрадиционни сватбени рокли

„Бях само на 9 години, но когато я видях, си помислих: „Какво мило момиче! Тя ще бъде моя приятелка.“ И оттогава чувствата ми към нея растяха с всеки изминал ден“, споделя Томас. 

Двамата бързо станали приятели, а с годините отношенията им се задълбочили. Когато били тийнейджъри, буквално били неразделни - разхождали се в парка, държали се за ръка. Томас бил приятел на брата на Ирене, като използвал този факт, за да посещава ежедневно дома им. 

►►►11 сигнала, че иска да е с теб завинаги

В крайна сметка един ден майката на половинката му го поканила да влезе при дъщеря й, тъй като била напълно наясно, че той идва да посещава именно нея, а не батко й. 

Единствената раздяла на двойката била по време на втората световна война, когато Томас отишъл на фронта. Днес те са заедно вече 85 години, като тази година отпразнували и своята платинена сватба - 70 години любов и щастие. 


Виж ощеНово в Cosmo