Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

79-годишна девственица се омъжва

 

Оценка: (0/5)

79-годишна девственица се омъжва

Американски свещеник посъветвал 79-годишната Маргарет да напише книга за живота си, тъй като едва ли в света има история подобна на нейната. Съвсем скоро тя ще сключи брак с любовта на живота си - 85-годишния Хенри, като двамата се надяват, че съдбата ще им даде поне няколко години, в които да наваксат пропуснатото от предишните 60. А да, и булката ще остане девствена до първата брачна нощ.

Маргарет и Хенри се запознават в родния си град, като бързо се влюбват един в друг. Връзката им, която продължава близо 5 години, обаче претърпява много драматични моменти. Майката на момичето не приема приятеля й - бил по-голям, и не бил католик. С времето натискът станал още по-голям, особено, след като родителите й се надявали, че след като е приета в колеж, ще има по-големи шансове в живота. 

Най-забавните "романтични" снимки от ФБ

Хенри, от своя страна, също започва да се съмнява, че може да й осигури лайфстайлът, който заслужава. Така, 21-годишната Маргарет решава да прекрати връзката им, с което разбива сърцето на любимия си. И макар че впоследствие съжалява за решението си, връщане назад няма. 

В следващите години Мардж започва да преподава и да се грижи за болната си майка. Поради ангажираността си няма време за връзки и не се отдава на нова любов.

►►►Прочети това преди да се обвържеш

Двамата с Хенри се срещат след много години благодарение на чистачката на Маргарет, която след като чува историята им решава да издири любовта на живота й. Бившите влюбени се чуват по телефона и след серия от разговори, които продължават няколко месеца, се виждат. 

►►►Звездни девственици: преди и сега

Следва предложение за брак от страна на Хенри, което Маргарет отказва с аргумента, че не се познават достатъчно добре. Това обаче не го отказва и в крайна сметка бъдещата булката приема.

След сватбата Хенри ще се пренесе в дома на любимата си и двамата ще прекарат остатъка от живота си заедно.   


Виж ощеНово в Cosmo