Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

7 неща, за които Кари Брадшоу излъга в "Сексът и градът"

 

Оценка: (0/5)

Сара Джесика Паркър като Кари Брадшоу
Сара Джесика Паркър като Кари Брадшоу

Няма човек на планетата, който да не е чувал (дори и гледал поне един епизод!) от сериала „Сексът и градът“ и да не е разбрал за трудностите, през които преминаха Кари Брадшоу и Тузара, за да се съберат окончателно. 

►►►Как да се обличаш като Кари Брадшоу​

Актрисата Сара Джесика Паркър и трите й приятелки показаха на милионите жени по света какво е да си неомъжена жена в Ню Йорк и че колкото и да си красива, открита и успешна, пак не е лесно да намериш подходящия мъж. Темите, които вълнуват дамите, се дискутираха във всяка серия, чрез преживяванията на героините. 
Ние обаче искаме да ти споделим и за какво Кари излъга многобройните си почитателки, като получихме отговор от експерти в областта.

1. Лесно е да срещнеш мъже в Ню Йорк! Истината е, че се налага да прекараш доста време в търсене на какъвто и да е нормален мъж, с когото да си заслужава да излезеш на среща. Няма нищо вярно в това, че ти се налага да избираш между двама прекрасни мъже. 

►►►10 факта за „Сексът и градът“, за които не си подозирала

2. Би похарчила заплатата си за обувки, вместо да си платиш наема! Няма такова нещо. Наемодателят ти не се вълнува дали искаш новия модел на Manolo, а само и единствено чака парите, които му дължиш всеки месец. 

Какво казва зодията ти за твоята кариера

3. Можеш да си позволиш апартамент в Горен Ийст сайд, в който да живееш сама и в който да има огромен гардероб и много пространство! С една дума - апартаментът на Кари е една лъжа. Не си мисли, че можеш да живееш на подобно място без да си с куп съквартиранти. 

4. Не се налага да използваш градски транспорт, защото навсякъде има таксита! Ако си автор на свободна практика няма как да си позволиш да се возиш в таксита, за да се предвижваш. Просто, защото те не са евтини. Приготви се, че ще трябва да се потиш в препълненото метро на Ню Йорк. 

►►►8 причини, поради които сексът за една нощ е супер

5. Можеш да обикаляш и да бягаш из града на високи токчета! Колкото и удобни да са 10-сантиментровите ти чепици, с тях няма как лесно да обикаляш мръсните улички, или да слизаш в метрото. 

Най-верните мъже по зодии

6. Ще си доволна, ако вместо храна си купиш нещо модерно! Припомняме, че Кари сподели с Ейдън, че очите й се насищат еднакво добре както с вкусна храна, така и с последния брой на Vogue. Е, в реалния живот е по-различно. Тук определено ще се спреш на бургерите и пържените картофки. 

7. Можеш да си позволиш да живееш в Ню Йорк, пишейки колонка във вестник! Звучи идеално, нали? Е, това е най-голямата й лъжа. Ако искаш нейния живот, се подготви с куп вестници, за да си намериш и странична работа. Иначе, кой откъде е. 


Виж ощеНово в Cosmo