Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

11-месечно бебе има толкова коса, че всеки ден го сушат със сешоар

 

Оценка: (0/5)

11-месечно бебе има толкова коса, че всеки ден го сушат със сешоар

Малката Мили Митчъл пристига на този свят по-рано от преденото. Пет седмици по-рано, ако трябва да сме точни.

Но най-изненадващата част от появата на Мили не било преждевременното й раждане, а прекрасната й, буйна прическа, нетипична за новородено.

Очарователни снимки от първите фотосесии на новородени бебета

Приятелите на нейната майка, Мег, са я уверили, че косата на дъщеря й ще започне да пада скоро след раждането. Противно на очакванията им, това не се случило.

„Косата й растеше все по-дълга и по-дълга. Сега стига до кръста й – споделя майката. - Трябва да я суша със сешоар, защото е много гъста и ако я оставя да изсъхне сама, ще отнеме цяла вечност. Правя го от деня, в който е родена“.

►►► Виж тук 10 неща, които мъжете си мислят за раждането

Днес, 11-месечната Мили изглежда по-голяма за възрастта си и хората често бъркат на колко е точно. Това не е най-голямата грешка, която хората допускат.

„Другите не могат да повярват колко е дълга косата й. Дори са ме питали дали не й слагам перука“, забавлява се Мег с мнението на околните.

Никаква перука за Мили – разкошните й кичури са си нейни. За съжаление, скоро след раждането й лекарите откриват, че има хидроцефалия (натрупване на голямо количество течност в черепа). След две операции тя вече е напълно здрава, а част от прическата, която докторите е трябвало да обръснат, е израснала още по-гъста и дълга след манипулацията.

Пожелаваме на Мили щастливо детство и скоро да започне да се конкурира с любимата героиня от детските приказки – Рапунцел.


Виж ощеНово в Cosmo