Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

10 секс партньорa е идеалната бройка

 

Оценка: (0/5)

10 секс партньорa е идеалната бройка

Спокойно можете да споделите на новия си партньор, че сте имали сексуална връзка с 10 човека преди него. Това сочат резултатите от британска анкета, цитирани от „Индипендънт”.

Повече от 1000 души са участниците в онлайн допитването на сайта за запознанства IllicitEncouters.com. Той попита какъв е идеалният брой досегашни любовници, който искаме да чуем от новия си партньор.

Между 8 и 12 е най-популярният отговор, посочен от 38% от жените и 37% от мъжете. Представителите и на двата пола се съгласиха, че 10 е златната среда – „нито прекалено много, нито прекалено малко”.

Анкетата предполага, че хората с повече от 10 сексуални партньори са смятани за прекалено развратни, докато по-малко от 10 означава прекалено малък сексуален опит.

Мъжете са особено притеснени, ако жената до тях сподели, че е имала повече от 10 любовници.

Всяко число над 20 се смята за отблъскващо, като това е допустима бройка според едва 3% от жените и 4% от мъжете.

Онлайн проучването е задало и опцията за отговора дали изобщо искаме да знаем колко сексуални връзки е имал партньора ни преди нас.

Това реално все още е най-предпочитаната опция, като само 35% от жените и 30% искат да знаят сексуалната история на партньора си.

Все пак от сайта за запознанства отчитат, че толерантността се увеличава и едва ли преди години отговорилите мъже биха приели толкова богата сексуална история на половинките си.


Виж ощеНово в Cosmo