Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Златен маникюр за старт на пролетта

Василена Цанова
 

Оценка: (0/5)

 
 

Слънцето най-сетне се събуди от зимен сън и настроението на всички трябва да се покачи на 1000%, нали? Да, ама не!

Златен маникюр за старт на пролетта

Не зная дали е пролетна умора или просто са ми „потънали гемиите“, но моето настроение е под нулата. И понеже това се случва горе-долу в началото на всяка пролет, вече зная как да го повдигна: повече спорт и промяна във външния вид.

Не говоря за някакви фрапантни промени – вече реших, че боядисването на косата в така модерното розово злато не е за мен, защото се страхувам прекалено много да не изтощя кичурите си. За сметка на това, един хубав маникюр винаги е добра идея.

Златен маникюр за старт на пролетта

Точно така - вместо да се чувствам като използвана носна кърпичка, ще се превърна в момиче за един милион долар с нокти, обагрени в златно. Разтърсих се в Instagram и Pinterest, за да открия най-интересните предложения и ето какво открих. (Забележка: не се заблуждавам, че ще мога да постигна резултати като тези на снимките долу сама. Ще се оставя в ръцете на маникюристката, защото всяка бюти терапия в момента ми е добре дошла.)

Виж 9 прелестни примера за златен маникюр в галерията долу:

Пролетна треска за злато при маникюра


Виж ощеНово в Cosmo