Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

За грима – с любов и признателност

 

Оценка: (0/5)

На грима му се носи славата, че прикрива едновременно недостатъците и истинската личност на тези, които прекаляват с него.

 

 

 

 

A post shared by Makeup Transformations (@transformationsmakeup) on

 

Критиците твърдят още, че разкрасяващите средства пречат на истинската женска красота да блесне в пълната си сила. Но те забравят, че макиажът има много други достойнства – той е форма на изкуство и себеизразяване. Освен това, „гримчетата“, както някои пренебрежително ги наричат, подобряват самочувствието на жените. А противно на общоприетото мнение, тези жени невинаги искат да „излъжат“ околните, а просто да подобрят самочувствието си.

A post shared by Makeup Transformations (@transformationsmakeup) on

Снимките в нашата галерия са взети от Instagram профила @transformationsmakeup и не целят да те шокират, а напротив – да те вдъхновят. Гримът прави чудеса, превръщайки нас, представителките на нежния пол, в смели и самоуверени амазонки, готови да превземат света. Без компромиси. Без притеснения. Въоръжени с червило в ръка.

Виж тук всички грим трансформации:

14 грим трансформации, които ще те удивят

 


Виж ощеНово в Cosmo