Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах

Играта на John Frieda - победители

 

Оценка: (0/5)

John Frieda, един от лидерите в грижата за цвета на косата, ти дава супер възможност: участвай в играта с награди и спечели комплект за грижа за прическата.

Играта на John Frieda - победители

5 печеливши

Мария Ивайлова Денчева

Стелияна Георгиева Василева

Йоана Светославова Стойчева

Силвия Николаева Которова

Никол Атанасова Маджарова

Всяка една от щастливките получава комплект шампоан и балсам на John Frieda, според цвета на косата си!

Играта

Познай коя е певицата на снимката:

Играта на John Frieda - победители

а) Тейлър Суифт

б) Ариана Гранде

в) Селена Гомес

* Подсказваме – тя е известна с емблематичната си прическа, с която се появява както на концертите си, така и на червения килим.*


Условия за участие

Изпрати верния отговор на имейл igra@cosmopolitan.bg, като посочиш трите си имена и телефон за обратна връзка. 

Период на играта - от 10 до 17 май (включително) 2017 година.

Всички познали верния отговор ще участват в томбола за наградите, като петима от тях ще спечелят комплект от шампоан и балсам Sheer Blond Hi-Impact (за блондинки) или Brilliant Brunette Visibly Deeper (за брюнетки), според цвета на косата си.


John Frieda Sheer Blond Hi-Impact – възстанови най-смелото си русо

Играта на John Frieda - победители

Блондинките са отдадени на цвета си като никой друг и постоянно търсят начини да подобрят и запазят безупречния си нюанс русо. Този стремеж обаче може да се отрази зле на косата и налага да се спазва специално разработен и адаптиран режим, за да се поддържа върховата й форма.

John Frieda е един от лидерите в грижата за цвета. Със създаването на иновативни продукти, доставящи резултати, специално съобразени с нуждите на различните нюанси, марката си е спечелила ненадмината репутация сред почитателите на цвета с линията Sheer Blonde. Днес гордо ти - серията , решение за възстановяване на прекалено третираните руси коси. Линията възстановява и изглажда боядисаните коси, за да им придаде максимална жизненост и блясък и да запази възможно най-дълго усещането за наскоро боядисана коса.

Възстановяващият шампоан Sheer Blonde Hi-Impact

Играта на John Frieda - победители

При него е използвана иновативна технология с полиоли, за да направи косата по-мека и гладка измиване след измиване. Уникалната технология за защита на цвета задържа студените тонове, предотвратява появата на медни нюанси и пази русия цвят свеж и автентичен.

Възстановяващият балсам Sheer Blonde Hi-Impact

Играта на John Frieda - победители

Той възвръща способността на косата да отблъсква влага с цел цялостен здравословен блясък. Когато косата задържа влага, косъмът се издува и изглежда сух и с груба текстура. Балсамът запазва и хидратира, подобрявайки повърхността на косата и оттам способността й да отразява светлина.

Про съвет: Използвай продуктите заедно, за да постигнете по-подсилен и ярък нюанс още след първото измиване. Косата изглежда здрава и гладка, както преди боядисването.

John Frieda Briliiant Brunette Visibly Deeper - брюнетките се завръщат и са център на внимание

За тъмните и огнени брюнетки, които искат да добавят дълбочина, John Frieda с гордост представя линията Brilliant Brunette Visibly Deeper за разкошен, дързък и наситен цвят.

Шампоан Brilliant Brunette Visibly Deeper Colour Deepening Shampoo

Играта на John Frieda - победители

Той създава постепенен, полуперманентен подсилен цвят, използвайки патентована технология на киселинен оцветител. Шампоанът нежно наслагва киселинния оцветител, състоящ се от виолетови, оранжеви и жълти тонове, за да постигне шоколадови нюанси за цялостен наситен и плътен цвят.

Балсам Brilliant Brunette Visibly Deeper Colour Deepening Conditioner

Играта на John Frieda - победители

Той използва технология за изглаждане с глицерин, която създава гладка повърхност на косъма и подсилва отразения блясък. Тази технология прави всеки кичур по-мек и по-гладък, за да постигне феноменален, отразяващ светлината завършек.

Про съвет: Използвай заедно, за да постигнете цялостен богат и разкошен цвят с подсилени тонове само след няколко измивания.

З 


Виж ощеНово в Cosmo