Lady Popular Cosmopolitan

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах

Скъпа, имаш нужда от моментален #детокс

Василена Цанова
 

Оценка: (0/5)

Напрегнат начин на живот, замърсена околна среда, натрупан грим – още ли се чудиш защо лицето ти е с повяхнал тен, а пъпките се множат с всеки изминал ден?

Скъпа, имаш нужда от моментален #детокс

Скъпа моя, имаш нужда от #instantdetox – иначе казано, идеално почистена и детоксикирана кожа, която сияе в пълния си блясък!

Искаш по-чиста кожа за 10 минути?

Маските L'Oreal Paris Pure Clay внасят иновация в почистването на кожата и ти предоставят детокс процедура само за 10 минути.

Скъпа, имаш нужда от моментален #детокс

Серията се състои от мощен микс от 3 вида глина: каолин, монтмориолинит и расус с добавени природни съставки, които са доказано идеално решение за постигане на чиста и красива кожа. Просто трябва да избереш вида маска, която отговаря най-добре на желанията ти.

Маската Pure Clay Glow - блясък

Скъпа, имаш нужда от моментален #детокс

Кремообразната текстура с напълно почиства повърхността на кожата и порите, оставяйки лицето освежено и тена избистрен, без да изсушава. Сиянието на кожата се дължи на допълнителната съставка – екстракт от червено алгае, известно с просветляващите кожата качества. Накрая, деликатно смлени ядки от кайсия ексфолират.

Маска Pure Clay Purity - пречистване

Скъпа, имаш нужда от моментален #детокс

Обогатена с екстракт от евкалипт, който се слави с идеалния си пречистващ кожата ефект. Прекрасната текстура достига порите в дълбочина, като матира лицето, но не го изсушава.

Маска Pure Clay Detox - детоксикация

Скъпа, имаш нужда от моментален #детокс

Тя дължи цвета си на растителния въглен, който действа като магнит за мръсотиите и интензивно почиства кожата, правейки я свежа и бляскава.

Открий силата на мултимаскинга!

Скъпа, имаш нужда от моментален #детокс

Или как да смесиш няколко маски наведнъж, поставяйки на стратегически зони върху лицето, според специфичните им нужди (като момичетата от горната снимка).

Пълен #instadetox режим

Скъпа, имаш нужда от моментален #детокс

L'Oreal Paris прави стъпка напред и представя Pure Clay гелове за почистване на лице, които завършват детоксикиращата ти процедура. Адекватното почистване на лицето в началото и края на деня е важна стъпка в ежедневната грижа. Формулата на геловете, обогатена с глина, предоставя същото ефикасно решение, както и маските.


Мнение на козметичния редактор:

Фен съм на маските от дълго време – за мен те са божествен ритуал, който винаги оправя настроението ми. След всяко поставяне на маска, чувствам кожата си тонизирана, (много) по-чиста, гладка и сияеща. Когато L'Oreal Paris лансираха своите три решения за по-чиста кожа, нямаше как да не ги опитам.

Скъпа, имаш нужда от моментален #детокс

Тъй като имам смесена кожа, веднага ми допадна модерната напоследък идея за мултимаскинга. Два пъти седмично поставям Pure Clay Detox само върху по-мазната T-зона, а Pure Clay Glow върху по-сухите бузи. Веднъж седмично пък нанасям Pure Clay Purity самостоятелно. Двуседмична употреба беше достатъчна, за да забележа промяната – по-стегнати пори, намалено отделяне на себум (вече не ми излизат пъпки дори преди цикъл, когато се обривам обилно по брадичката и челото) и по-изгладена повърхност на кожата. Тъй като съм пушачка, тенът ми е една идея по-сивкав, отколкото ми се иска, за това Pure Clay Glow е най-верният ми помощник в просветляването му. Споменах ли, че всяка една от маските се разнася и измива безпроблемно, а приятният аромат ме кара да се чувствам като на спа процедура при всяко използване? Споменавам го, защото всяко момиче заслужава да си подари няколко глезещи минутки няколко пъти седмично!


 


Виж ощеНово в Cosmo