Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Щип! Жестоки звездни гафове при ринопластика

 

Оценка: (0/5)

 
 

Ринопластиката е една от най-популярните пластични операции не само в Холивуд, но и в света.

Щип! Жестоки звездни гафове при ринопластика

Щом се практикува толкова често, лекарите трябва да са се усъвършенствали да я прилагат, нали? Ако съдим от ужасните снимки, на които ще станеш свидетел, ако скролнеш по-надолу, белите престилки имат още много какво да учат.

Лил Ким

Щип! Жестоки звездни гафове при ринопластика

R&B изпълнителката има типичен за своята раса по-месест и сплескан нос. Извинявай, имала е такъв. Сега Лил Ким може да се „похвали“ с обонятелен орган, който изглежда така, сякаш години наред е бил защипан с щипка за пране. Причината е, че певицата е лягала под лекарския скалпел повече от 10 пъти през последните 12 години, но все е оставала недоволна от резултата. Така изглежда носът й към момента, а дали Лил Ким най-накрая ще го остави намира, рано е да се каже... Според нас би трябвало да го „пипне“ още малко, но ни е страх да предложим, защото кой знае как ще изглежда накрая.

Виж останалите примери за несполучлива ринопластика на знаменитостите в галерията долу:

7 примера за кошмарна звездна ринопластика


Виж ощеНово в Cosmo