Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Примамващо секси очи

Cosmo
 

Оценка: (4/5)

Този котешки поглед е толкова страхотен, колкото и опушения макиаж, но изисква по-малко усилия и грим, което те спасява от разтичане.

Примамващо секси очи
Примамващо секси очи

Направи погледа си по-съблазнителен като на Тейлър Суифт. (снимка: БГНЕС)

Подготовка: Извий миглите си и мацни мъничко основа за грим или лек фон дьо тен върху клепачите до веждите. Това ще позволи на цвета да се задържи по дълго време.
Техниката

1. Леко повдигни горния си клепач с пръст, за да можеш да очертаеш вътрешната му линия с черен, водоустойчив молив. Повтори същото и с долния клепач.

2. Използвай същия молив и очертай точно над линията на горните мигли. Прелей чертата с четка за грим, за да не стои драматично.

3. Нанеси черна, течна очна линия върху молива за повече дълготрайност – след като изсъхне тя ще запечата цвета отдолу. За да си по-прецизна, начертай с нея пунктир, който след това съедини.

4. Сега е моментът да направиш извивката в края на клепача. Затвори око и опипай с пръст гънката на горния клепач. Когато усетиш костта на окото, мини по нея с лек пунктир, достигайки до външния ъгъл. Сложи върха на очната линия на точката, в която се събират двете линии и изтегли към външния ъгъл на окото.

5. След като очната линия изсъхне, нанеси кремообразни цветни сенки и след това сложи блестящи течни сенки в зоната точно над линията на гънката и във вътрешния ъгъл на окото. Това ще привлече светлината в тези точки и ще направи погледа ти по-блестящ и примаващ. Завърши с два пласта черна спирала.


Виж ощеНово в Cosmo