Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Преброй до три и с чуден маникюр бъди!

 

Оценка: (0/5)

 
 

Когато желанието ти ноктите да изглеждат идеално е правопропорционално на огромното количество продукти на пазара, време е да си поемеш дълбоко дъх и да си повтаряш, че всичко ще е наред.

Преброй до три и с чуден маникюр бъди!

Тук сме, за да снемем от напрежението, което само лудешкото обикаляне по козметичните магазини може да предизвика (макар шопингът да действа релаксиращо за някои, той се превръща в натоварващо изживяване, ако не можеш да вземеш правилното решение какво точно да купиш). А що се отнася до маникюра, вариантите са безброй.

Преброй до три и с чуден маникюр бъди!

Ето защо, Mavala предлагат лесна програма от три стъпки, с която ноктите остават здрави и подхранени, а лакът изсъхва бързо и е много по-дълготраен от обикновено.

Стъпка 1: База – Mavala 002

Защитната база Mavala 002 предпазва повърхността на нокътя от пигментите, които се съдържат в лака, както и от удари или други външни фактори
Защитната база Mavala 002 предпазва повърхността на нокътя от пигментите, които се съдържат в лака, както и от удари или други външни фактори

Предпазва ноктите и удължава живота на лака двойно.

Ноктите са подложени на тежки изпитания по цял ден и дори ако са здрави, могат да се увредят, да станат чупливи или да пожълтеят заради външни фактори като домакински задължения, удари, силни препарати за почистване, нанасяне на лак без поставяне на база преди това. Поради това здравите и силни нокти трябва да бъдат защитени. Лаборатории Mavala препоръчват нанасянето на защитна база с двойно действие Mavala 002: защитава повърхността на нокътя от пигментите, които се съдържат в лака, както и от удари или други външни фактори. Също така фиксира лака.

БОНУСИ

• Предпазва ноктите от пожълтяване в следствие на цветните пигменти, които се съдържат в лаковете за нокти.

• Предпазва от други външни увреждания.

•Удължава живота на маникюра.

Как да използваш

Нанеси Mavala 002 по цялата почистена повърхност на нокътя. След това трябва да нанесеш лак или топ лак, тъй като този продукт, дори и след като изсъхне, ще има леко „лепкаво“ усещане.

Стъпка 2: Фиксатор за лак – Colorfix (след нанасяне на лак по избор)

Colorfix се нанася върху лака за нокти.
Colorfix се нанася върху лака за нокти.

„Запечатва“ лака и засилва блясъка му.

Представлява прозрачен фиксатор, подсилен с акрил. Образува ултрабляскав, твърд и еластичен филм, който защитава лака срещу лющене и успешно удължава живота на маникюра.

БОНУСИ

• Образува твърд и еластичен филм, който успешно предпазва лака от лющене.

• Подсилва цвета на маникюра.

• Брилянтен и дълготраен блясък.

Как да използваш

След като изсъхне последният слой лак, нанеси Colorfix по цялата повърхност на нокътя, включително и по възможност под върха на нокътя, където лакът е най-вероятно да се отлющи. Това ще направи маникюра по-дълготраен. Сложи втори слой след 24 или 48 часа, за да освежите маникюра и да го направите още по-дълготраен. Комбинирай с Mavala 002 за по-дълготрайна фиксация.

Стъпка 3: Прозрачен лак за бързо изсушаване – Mavadry

С Mavadry лакът изсъхва супер бързо и цветът му е по-ярък от обикновено.
С Mavadry лакът изсъхва супер бързо и цветът му е по-ярък от обикновено.

Изсушава лака бързо, докато стане сух на допир. Същевременно подсилва цвета му.

Кой има време да чака лака за нокти да изсъхне? Изключително важен продукт за съвременната забързана жена - Mavadry изсушава лака за нокти за секунди (оставя го сух при допир) и го предпазва от лющене. Подсилва цвета и осигурява защитен гланц.

БОНУС СЪВЕТ

• Внимавай с броя слоеве, които нанасяте върху ноктите. Колкото повече са те, толкова по-слаба е фиксацията на маникюра.

Как да използваш

След последния слой лак, изчакай 1 минута и нанеси Mavadry по цялата повърхност на нокътя. След една минута лакът ще е сух при допир и бляскав. Може също така да се нанесеш след два дни, за да освежиш маникюра. Може да се нанасяш директно върху лака като фиксатор и изсушител или върху върху Colorfix, за още по-лъскав и дълготраен маникюр.


Виж ощеНово в Cosmo