Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

„Оскубаха веждите на дъщеря ми в детската“

 

Оценка: (0/5)

Във Вашингтон, САЩ, властите разследват жалбата на майка, която обвинява служителите в детска градина, че са оскубали веждите на двегодишната й дъщеря.

Алиса Салгадо казва, че е оставила детето в детската градина този вторник, 6 февруари. Когато я е взела по-късно през деня, тя забелязала, че кожата между веждите на дъщеря й е зачервена и косъмчетата там липсват.

19-годишната майка публикува във Facebook снимки преди и след инцидента. Нейната гневна публикация за случилото се вече е събрала над 20 000 споделяния в социалната мрежа.

Виж най-абсурдно оформените вежди в галерията долу:

Еволюцията на веждите през 2017 година

Двегодишната Лилия Мендес с нормалните си вежди.
Двегодишната Лилия Мендес с нормалните си вежди.

„Помислих, че кожата е разчесана, но когато се прибрахме у дома погледнах отблизо и разбрах, че тези жени са решили да оскубят сключените вежди на дъщеря ми. - пише Салгадо. - Аз съм я родила и обичам всяко малко нещо в нея, а тези така наречени възпитателки по собствена преценка са променили външния й вид.“

►►► 8 грешки, които допускаш при скубането на веждите

Младата майка показва как изглеждат веждите на Лилия след оскубването.
Младата майка показва как изглеждат веждите на Лилия след оскубването.

Длъжностните лица от детската градина вече разследват случая. „Детска градина The Boys and Girls Club приема жалбата сериозно и ще подкрепи разследването с всички възможни средства“, коментира директорът на детското заведение Франк Ордуей.

Майката все още посещава гимназия и оставя невръстната си дъщеря в детската градина по време на училищните часове.


Виж ощеНово в Cosmo