Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Махнете им ребрата! Звездите с най-тънки талии

 

Оценка: (0/5)

 
 

Вместо да тренират и да хапват здравословно, тези знаменитости са избрали лесния път към тънката като на оса талия – премахването на ребрата.

Махнете им ребрата! Звездите с най-тънки талии

Валерия Люканова или "човешкото Барби" има нереално тънка талия.

Модата на хипер тънката талия започва още през 18 в., когато на горките жени им е спирал въздухът от пристягането с корсети. Днес тези нечовешки аксеосари за изтезание са минало, но на тяхно място пристигна мода, на която ще завидят и инквизиторите – премахването на ребра. Така женската фигура приема „апетитната“ форма на пясъчен часовник, но струва ли си жертвата?

Според популярните звезди от нашия списък, определено да! Дали талията на оса им е помогнала да пробият в шоубизнеса и да популяризират имената си? Несъмнено. Само те знаят какво им е коствало това, а ние остава само да гледаме снимките им и да цъкаме с уста.

Шер

Махнете им ребрата! Звездите с най-тънки талии

Миналата година певицата отпразнува своя 70-ти рожден ден. Тя никога не е криела, че се е подлагала на множество хирургически интервенции. Шер дори признава, че пластичните трансфорамции й влияят като наркотик. В средата на 80-те, тя премахва двете си най-долни ребра и става горда притежателка на изключително тънка талия, която постоянно подчертава с прилепнали рокли.

Талия

Мексиканската певица Талия (да, наистина се казва така!) е една от най-известните латиноамерикански изпълнителки.

Махнете им ребрата! Звездите с най-тънки талии

Тя не само е премахнала ребрата си, но не спря дотам. Докато другите звезди просто гордо демонстрират резултата – по-красива и слаба фигура, Талия директно показа извадените си ребра в Instagram. Шок и ужас!

Виж и другите „оси“, притежателки на тънка талия в Cosmo галерията долу:

Без ребра: звездите в търсене на тънка талия


Виж ощеНово в Cosmo