Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Какво разкрива гримът ти за теб

 

Оценка: (0/5)

 
 

Психолозите казват, че гримът не само подчертава достойнствата и прикрива недостатъците, но и е маска, която слагаш. Какво се крие под нея?

Какво разкрива гримът ти за теб

Можем ли да познаем характера ти по грима, който носиш?

Виж най-удивителните грим трансформации в галерията долу:

14 грим трансформации, които ще те удивят

1. Черна очна линия и класическо червило

Какво разкрива гримът ти за теб

Ти имаш страхотна памет и организационни умения. Никога не закъсняваш, не забравяш рождени дни и обичаш ритуалите – смейни обеди в неделя или печенето на коледни сладки. Обичаш умерения ритъм на живот, стабилност и предсказуемост и си правиш списък със задачите. На теб винаги можеш да се разчита.

2. Подчертани вежди, необичайно червило, руж

Какво разкрива гримът ти за теб

Ти не си от тези, които обичат да стоят в сянка. Във всяка ситуация появата ти не остава незабелязана. Ти си лидер, ярка и амбициозна, уверена в себе си и много творческа личност. Знаеш какво искаш, как да го получиш и нищо не те спира по пътя към целта.

►►►15 ужасни неща, които правиш при разкрасяване

3. Подчертани мигли и тъмно червило

Какво разкрива гримът ти за теб

Ти си хубавица и го знаеш. Минаваш през живота с грацията на пантера и най-добре никой да не ти се пречка. Ако обичаш, обичаш с цялата си душа, ако се сърдиш, се сърдиш завинаги. Чувствата ти са крайни, а приказката, че от любовта до ненавистта има една крачка, са я измислили за теб.

4. Натурален грим

Какво разкрива гримът ти за теб

Ти си тъмна кобилка. Гримът ти хем го има, хем го няма и хем показваш истинското си лице, хем подобрената си версия. Ти си уверена в себе си, но не бързаш да си разкриваш душата на всеки срещнат и си разумна, предпазлива и наблюдателна. Ти успяваш там, където много се провалят, защото умееш да чакаш.

5. Контури, опушени очи и червило

Ти си много емоционална и плачеш лесно. Гримът ти е маска, която слагаш, за да влезеш в бой. Колегите и познатите те мислят за агресивна, но това е просто маска, с която криеш сантименталността и донякъде наивната си душа, която виждат само най-близките.


Виж ощеНово в Cosmo