Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Какво казва формата на веждите за характера ти

 

Оценка: (0/5)

 
 

„Формата на лицето ти може да издаде много за чертите на характера ти, както и за цялостния ти подход към живота“, твърди Джийн Ханър, експерт в „разчитането“ на лица и автор на книгата „Мъдростта на лицето ти“.

Какво казва формата на веждите за характера ти

Разчитането на чертите на лицето е древна китайска практика, която съществува от 3000 години. Нека видим какво казва тя за формата на веждите.

7 странни тенденции при веждите за 2017

Полумесец

Бионсе
Бионсе

Непрекъсната заоблена линия на косъмчетата и дълга опашка на веждите е характерна за хора, които са мили и добри по душа. Лошото е, че такива благи хора често стават зависими от чуждото мнение. Не им се подигравай, защото те са твърде чувствителни и приемат лично всяка критика и забележка.

Почти прави

Натали Портман
Натали Портман

Притежателите на прави вежди са стриктни хора, водени от логиката. Те не са сантиментални и склонни да слушат сляпо импулсите си. Поговорката „Три пъти мери, един път режи“ е създадена точно за тях. Първоначално можеш да ги помислиш за циници, но всъщност те защитават личното си пространство и не обичат да показват чувствата си.

►►► 10 въпроса за оформяне на веждите и отговорите им

С чупка

Деми Ловато
Деми Ловато

Хората, чиито вежди имат добре изразен ъгъл са вечни експериментатори, които търсят нови и вълнуващи приключение. Те живеят живота си разнообразно, имат много приятели и хобита. Ето къде се крие отрицателната им черта: твърде повърхностни са. Прескачайки „от цвят на цвят“, те нямат време да поспрат и обърнат внимание на проблемите на близките си. Поне няма как да скучаеш с личности като тях.

Високо разположени

Оливия Уайлд
Оливия Уайлд

В Китай този вид вежди се наричат „императорски“ и са знак за невероятен перфекционизъм. Да, притежателите им се стремят всичко в живота им да е изпипано като по конец. Те изискват перфектност не само от себе си, но и от останалите. Имат потенциал да бъдат лидери, но са твърде критично настроени към постиженията си.

9 примера, че веждите променят изцяло лицето

Дълги

Джесика Бийл
Джесика Бийл

Те са знак за екстровертен характер. Хората с дълги вежди кипят от енергия, която държат да придадат и на другите. Често се занимават с благотворителни каузи, защото са състрадателни и обичат да помагат.

►►► 13 причини защо веждите ти изглеждат зле

Къси

Ариана Гранде
Ариана Гранде

Пълната противоположност на тези с дълги вежди, тези хора са по-скоро интровертни и трудно комуникират с останалите. Предпочитат да споделят само с отбран кръг приятели. Обичат самотата, размишлението, природата и пеенето на птичките. Много чувствителни и фини създания.

Дебели

Кара Делевин
Кара Делевин

Под дебелите арки се крият много самоуверени и силни личности. Те винаги взимат решенията еднолично, не разчитат на шанса и не прехвърлят отговорности. Знаят какво искат, как да го постигнат и не чакат, за да го получат, а действат.

Тънки

Тейлър Суифт
Тейлър Суифт

Момичетата с вежди ала Тейлър Суифт са много скромни, затворени и обичат тихите компании. Това допринася и за сериозността им, както в професионалния, така и в личния живот. Не си падат по мимолетните романси, но решат ли, че искат да бъдат с някого, ще му бъдат верни до живот.

„Летящи“

Сиена Милър
Сиена Милър

Колкото по-вирната нагоре е опашката на веждите, толкова по-непостоянни хората, които се е родил с тях. Огнени и импулсивни, те подкрепят радикалните, резки и безпардонни действия. Те са едни от най-целеустремените и смели хора, които познаваш.  


Виж ощеНово в Cosmo