Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Как да намериш русото, което ти отива най-много

 

Оценка: (0/5)

 
 

Противоположно на общоприетото мнение, съществува рус нюанс на косата, който отива на всеки.

Как да намериш русото, което ти отива най-много

Това е добра новина за всички, тъй като русата прическа продължава да е актуална. Така че, можеш да си на гребена на вълната, без значение какъв цвят е косата ти в момента.

Най-актуалните цветове за светла коса през 2017

Важното е да избереш русо, което подхожда на тона на кожата, цвета на очите и лайфстайла ти. Cosmo e тук, за да ти даде необходимите напътствия.

Как да намериш перфектното русо

1. Открий дали тона на кожата ти е студен или топъл.

Така ще разбереш кой нюанс русо е за теб. Най-лесният начин да определиш тона на кожата е да погледнеш вените от вътрешната страна на китката си. Ако са сини и лилави, тогава той е студен. Ако са зелени, то той е топъл, а ако имаш и от двата вида – тонът на кожата ти е неутрален и съответно изборът ти ще бъде по-голям.

2. Като общо правило, бледите, розовеещи нюанси на русото отиват на „студените“, деликатни блондинки.

Става въпрос за пепелно русо, бежово или бебешко русо.

►►► 13 неща, които само блондинките разбират

3. На по-тъмните, златисти тонове на кожата отиват медени и златни нюанси.

Как да намериш русото, което ти отива най-много

Тук говорим за златни, маслени и карамелени тонове на русото.

4. Обърни внимание на цвета на очите.

Помисли колко силен контраст искаш да има между цвета на очите и този на косата? Меките нюанси, състоящите се от няколко тона стоят прекрасно на по-светлите очи, а богатото, интензивно русо отива на тъмните очи.

12 известни блондинки, без русата им коса

5. Помисли за поддръжката.

Как да намериш русото, което ти отива най-много

Ако искаш да си платинено руса от горе до долу, то ще ти се налага да ходиш често до фризьорския салон. Дали начинът ти на живот ти позволява да отделиш необходимите време и финанси?

►►► 7 спасителни трика за блондинките

6. Виж какво е състоянието на косата ти.

Цветът ще се получи толкова добре, колкото е настоящото състояние на косата ти. След боядисването, използвай продукти за поддържане на цвета.

Важни съвети за поддръжка

Как да намериш русото, което ти отива най-много


За да намалиш пораженията след превръщането в блондинка:

Всички знаем как изсветляването вреди на кичурите, но Светия Граал за предпазване от боядисването е открит – нарича се системата Omegaplex, която може да се нанесе в самия фризьорски салон, за да укрепи връзките на косъма и предпази от пагубното действие на боята. Olaplex технологията вече не е привилегия само за салоните – можеш да я откриеш в сериите за коса на Shwarzkopf (серията Gliss) и Syoss (SalonPlex). Имай предвид, че Omegaplex е бъдещето на безопасното боядисване и звездите в Холивуд са луди по терапията.

За да издържи „прясното“ ти русо по-дълго време:

„Заключи“ цвета и го направи по-дълготраен и бляскав с продукти за коса, които обещават такива резултати. Препоръчваме да пробваш серията Sеrie Expert Vitamino A:OX Colour на L'Oreal Professionnel, защото във формулата има естествения антиоксидант неохисперидин (субстанция, която се съдържа в цитрусовите плодове), борейки се с окисляването на цвета. Добавеният UV филтър е особено подходящ за лятото.


Виж ощеНово в Cosmo