Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Живееш твърде бързо? Лицето ти може да пострада!

 

Оценка: (0/5)

 
 

От 18-ти век насам човечеството расте с ускорен ритъм с нови открития и прогрес.

Живееш твърде бързо? Лицето ти може да пострада!

За щастие, прогресът в медицината и храненето продължава да ни награждава с все по-дълга продължителност на живота. За последните 60 години тя се е увеличила средно с 14 години и при двата пола.

Но за съжаление, замърсяването на околната среда се засилва все повече в много големи градове по целия свят. Дупката в озоновия слой допуска рекордно високи нива на UV лъчение. Въпреки първоначалната еуфория около навлизането на новите технологии в ежедневието ни, непрекъснатата ни връзка с интернет, имейли, социални мрежи и смартфони водят до растящи нива на стрес при всеки от нас.

Всичко това несъмнено оказва влияние върху процеса ни на стареене и лаборатории Vichy доказаха, че 80% от видимите признаци на стареене не се дължат на генетичната предразположеност, а на фактора, който учените наричат „експозом“ - всички външни влияния, факторите на околната среда и начина на живот (UV лъчи, тютюнопушене, начин на хранене, стрес и сън).

Тъй като се очаква да живеем по-дълго... трябва да се стараем да запазим добър външен вид с годините, което означава да започнем да взимаме правилните решения за здравето и кожата си.

Това е и мисията на марката Vichy, която още от създаването си се стреми да убеди жените, че здравата кожа стои в основата на красивия и свеж вид. Именно с тази цел бе създадена серията Slow Âge - първата козметична грижа, която комбинира 3 активни съставки и UVA защита, за да забави появата на признаците на стареене още в процеса на формирането им.

Живееш твърде бързо? Лицето ти може да пострада!

Гамата за грижа за кожата включва вида активни съставки за забавяне появата на признаци на стареене - мощният антиоксидант Baicalin, подсилващия кожата пробиотик Bifidus, балансиращата и регенерираща термална вода Vichy. Продуктите в нея също са три – дневен флуид със SPF 25, дневен крем със SPF 30 (за суха до нормална кожа) и околоочен крем.

Slow Âge Дневен флуид за коригиране признаците на стареене в процеса на формирането им, SPF 25

Живееш твърде бързо? Лицето ти може да пострада!

Дневна грижа, която коригира признаците на стареене в процеса на формирането им: от неравномерен тен до тъмни петна, от липса на еластичност до загуба на плътност. След 1 месец употреба, появата на бръчките е забавена, а след 2 – кожата е по-гладка, здрава и силна.

Slow Âge Дневен крем за коригиране признаците на стареене в процеса на формирането им, SPF30

Живееш твърде бързо? Лицето ти може да пострада!

Копринена и комфортна текстура е обогатена с хиалуронова киселина и глицерин с 24- часово хидратиращо действие. Подходящ за суха до нормална кожа. След 4 седмици употреба кожата е: по-гладка (75%), с по-изравнен тен (68%) и по-тонизирана (64%).

Slow Âge Крем за околоочен контур, коригира признаците на стареене в процеса на формирането им (подпухвания, тъмни кръгове и фини линии)

Живееш твърде бързо? Лицето ти може да пострада!

Действието му се дължи на активните съставки в гамата, както и на гинко билоба с действие против подпухвания, допълнено от това на енергизиращ кофеин. Бледорозова гелообразна емулсия осигурява свежест, комфорт и 24-часова хидратация.


Виж ощеНово в Cosmo