Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Ефектът на пеперудата с Avon

 

Оценка: (0/5)

 
 

 Хайде на лов за пеперуди!

Ефектът на пеперудата с Avon

Avon те призовава да отвориш страниците на каталозите от кампании 4, 5 и 6, по чиито страници са „кацнали“ пеперуди, които само чакат да ги хванеш.

Колкото повече пеперуди уловиш, толкова повече продукти на символични цени от кампании 5 и 6 ще можеш да си купиш!

Програмата „Улови пеперудите“ стъпка по стъпка

1. Поръчай продукти на обща стойност минимум 20 лв., обозначени с пеперуди в брошурите. Минимум един от тях задължително трябва да е спирала (можеш да избираш между Avon True, Wide Awake, True Colour Super Winged Out и True Colour SuperSHOCK Max). Готово – вече си уловила една пеперуда. Ако повториш тази стъпка още един път, ще спечелиш още една и т.н.

2. Събирай пеперуди и в Кампании 5 и 6 ги обмени при своя Avon представител до края на Кампания 6 за продукт/и по избор на символични цени (0,49 лв). Кои са тези продукти и колко пеперуди ти трябват, за да ги вземеш, виж тук.

3. Пълни условия на програмата виж тук.

Ефектът на пеперудата с Avon

Програмата не ограничава броя на пеперудите, които може да събере един участник и/или броя на продукти Avon на специални цени, които могат да бъдат поръчани от този участник до края на Кампания 06 като обмяна на събраните пеперуди.

Например, ако събереш 30 пеперуди, можеш да ги обмениш спрямо предпочитанията си:

    • 3 продукта/комплекта всеки по 10 пеперуди ИЛИ

    •6 продукта всеки по 5 пеперуди ИЛИ

    •15 продукта всеки по 2 пеперуди ИЛИ

комбинация по твое желание.

Ефектът на пеперудата с Avon

Успех в лова на пеперуди!

И за да не се чудиш кои продукти с пеперуди да си поръчаш (а те са безброй и все примамливи), нека ти покажем какво си избра редактор козметика на Cosmopolitan, Василена Цанова.

Комплект Eve Confidence – парфюм+лосион за тяло

Ефектът на пеперудата с Avon

Парфюмът е създаден заедно с холивудската любимка Ева Мендес, на която повечето жени тайно завиждат, че е омъжена за Райън Гослинг. Освен че е много красива и талантлива, Ева вдъхновява със своята увереност и макар рядко да се показва на публични места откакто стана майка, тя винаги изглежда безупречно.

Ефектът на пеперудата с Avon

За да бъде винаги уверена не само в професионалните си задължения, но и в ежедневието, тя избира Eve Confidence и неговата многопластова композиция, в която оптимистични акорди франджипани се сливат с енергията на сочни плодове, допълнени от стремителни и сладки ванилово-дървесни нотки.  


Виж ощеНово в Cosmo