Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Oт Лас Вегас: БГ финалистката на „Мис Вселена“ 2017

Василена Цанова
 

Оценка: (5/5)

На фона на разразилата се в чаша вода медийна буря около новата Мис България 2017, някак тихомълком премина новината, че наше момиче - Николета Тодорова - се състезава в конкурса Мис Вселена 2017 г., който ще се проведе на 26 ноември. COSMO се свърза директно с Николета, която сега е в Лас Вегас, в очакване на финала. Тя ни предостави и чудесните кадри, както и селфита с останалите миски!

Николета Тодорова е българската претендентка за титлата Мис Вселена 2017 г.
Николета Тодорова е българската претендентка за титлата Мис Вселена 2017 г.

Виж снимките на нашата претендентка в галерията >>>

Николета Тодорова - прекрасната ни финалистка в конкурса „Мис Вселена“ 2017

Остават само три дни! Три дни, в които можем да заменим саморазрушителните емоции като недоволство и хейт с нещо далеч по-конструктивно – да помогнем на красивата Николета Тодорова да спечели „Мис Вселена“.


Има два начина да го направим:

1. Директно на сайта на формата vote.missuniverse.com. Всеки регистрирал се на сайта (може да се влезе и директно с Facebook профил) има право на 10 гласа дневно. Нека ги използваме по предназначение!

2. Да напишем Tweet с хаштагове #MissUniverse и #Bulgaria. Retweet също е позволен.


В редакцията на Cosmo не само гласувахме, но и разпитахме чаровната Николета да ни разкаже как върви трескавата подготовката за финала в Лас Вегас. 

Oт Лас Вегас: БГ финалистката на „Мис Вселена“ 2017

„Колкото повече наближава финалът, толкова по-натоварено става – разказва тя. – Но това не ми пречи да съм в добро настроение. Срещнах хора от други нации, с които се сприятелихме, и това помага да не усещам умора и напрежение“.

Oт Лас Вегас: БГ финалистката на „Мис Вселена“ 2017

На полуфинала, нашата претендентка представи България с интересна версия на народна носия

19-годишната Николета Тодорова в момента е студентка в Софийския университет, специалност „Археология“, но дългият й път към конкурса „Мис Вселена“ започва още на 4-годишна възраст, когато майка й я записва в школата на Амалия Тинчева и хореографката Ани Петкова, за да придобие грация и да се научи на походка. Постепенно Николета разбира, че от забавление моделството се превръща в цел и мечта.

Oт Лас Вегас: БГ финалистката на „Мис Вселена“ 2017

Както си личи и от снимките, нашето момиче залага на колкото е възможно по-естествената визия, затова нямаше как да не я попитаме какво за нея олицетворява прекрасната външност. „Красотата е не само външната обвивка. Ако човек е добър и сърдечен, ако има голямо сърце, то той е красив и душевно“, сподели Николета.

Oт Лас Вегас: БГ финалистката на „Мис Вселена“ 2017

Николета прати специални поздрави за Cosmopolitan от хотелската си стая в Лас Вегас

Не ни остава нищо друго, освен да й пожелаем успех на финала. И да гласуваме!


Виж ощеНово в Cosmo