Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Брюнетки, вече има коса в розово злато и за вас

 

Оценка: (0/5)

 
 

Стане ли въпрос за коса в цвят розово злато – основен тренд при прическите тази пролет, очите ни изкачат като сърчица на анимационен герой. Обожаваме този нюанс!

Брюнетки, вече има коса в розово злато и за вас

От Сиена Милър до Мери Чартерис – цветът официално стои ЕПИЧНО на всеки.

Виж страхотни примери за коса в розово злато в галерията долу:

Пролет, окъпана в лукс: 16 идеи за коса в розово злато

За съжаление, розовото злато се постига само с руса основа. Което означава, че горките притежателки на тъмни коси, които не желаят да си изветляват кичурите, няма как да носят прекрасния нюанс. Досега!

Приветствай косата в розово злато, боядисана върху тъмна основа! Жестоко!

►►► Виж тук още 7 прелестни пролетни нюанса при косата

Нюансът изисква минимално или никакво изветляване от страна на брюнетките. Най-накрая всеки може да се наслади на розовото, без задръжки.

Както обикновено, зад откритието стои професионален фризьор. В този случай това е Ти Тао Ту, който живее и твори в Австралия.

Той постига розовата коса със златисти оттенъци за брюнетки с печеливша комбинация от изсветляващо средство, кафяви и червеникави нюанси. За да не се изтощава боята, той прибавя още терапията Olaplex, която не позволява на агресивните съставки в боята да разрушат косъма.

Резултатът ни кара веднага да изтичаме до любимия си салон. Не пропускай да покажеш този линк на фризьора си!


Виж ощеНово в Cosmo