Lady Popular Cosmopolitan

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах

5 техники за екстремно дълги мигли

 

Оценка: (0/5)

 
 

Спиралата заема достойно място в арсенала на всяко момиче. Сигурни сме, че би я взела с теб, дори ако отидеш на безлюден остров.

5 техники за екстремно дълги мигли

Все пак съблазнителният поглед никога не излиза от мода. За да го постигнеш обаче, трябва да поставяш спиралата правилно.

1. Първото и основно нещо е да разбереш, че спирала се поставя от корените на миглите (възможно най-близо) към върховете.

Така косъмчетата се издължават максимално.

2. Употребявай правилното количество.

Мислиш си, че колкото повече сложиш, толкова по-обемни и гъсти ще станат миглите. Всъщност най-много да наслоиш туша, докато миглите ти заприличат на „паешки крачета“. Професионалните гримьори съветват да се ограничиш до слагането на два слоя. Ако пак не си доволна, смени спиралата.

3. Избегни слепването.

Старай се да обхващаш старателно косъмчетата по цялата им дължина – от корена към върха.
Старай се да обхващаш старателно косъмчетата по цялата им дължина – от корена към върха.

Ако след като нанесеш 1 или два пласта спирала, срешеш косъмчетата с чиста четка за зъби или чиста четка от друга спирала. Така ще отстраниш излишното количество туш.

4. Внимавай при отварянето.

Не се опитвай да вземеш повече туш с четката, като я движиш нагоре-надолу в тубичката. По този начин вкарваш прекалено много въздух и вътре започват да се развиват бактерии. Освен това, спиралата ще започне да изсъхва по-бързо, оформяйки бучици по миглите ти. Правилният начин е да измъкнеш четката от тубичката с въртеливо движение, а след като приключиш, затвори внимателно.

5. Ако слагаш спирала само върху връхчетата на миглите, визуално ги правиш да изглеждат по-къси.

Старай се да обхващаш старателно косъмчетата по цялата им дължина – от корена към върха. Голямата ти болка са късите мигли? В такъв случай не само техниката за нанасяне е от значение, а и видът спирала, който използваш. Както знаеш, на пазара има спирали с различно предназначение: за обем, сгъстяване и удължаване. На теб ти трябва последната. Cosmo препоръчва кадифената удължаваща спирала за миглиCreamy Mascara на Mavala. Защо?

Creamy Mascara на Mavala.
Creamy Mascara на Mavala.

- Има видим и впечатляващ удължаващ ефект.

- Облича в цвят дори и най-малката мигличка.

- Осигурява сигурна фиксация през целия ден, без размазване или напукване.

- Защитава, възстановява и осигурява грижа за миглите, като ги прави по-силни и устойчиви.

Действията се дължат на формулата с копринени протеини, които възстановяват и подхранват косъмчетата, както и на ново поколение полимер, отговарящ за дълготрайната фиксация.

** Бонус: четка с удължаващ миглите ефект. Всичко, което трябва да направиш е да нанесеш спиралата от корена към върха, като държиш извитата част на четчицата в посока, обратна на естествената извивка на миглите. По този начин ще успееш да нанесеш от продукта върху всяка една мигла. За още по-дълги мигли, остави тушада изсъхне след първото нанасяне и нанеси повторно.


Виж ощеНово в Cosmo