Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

5 изпитани хитрини за перфектен маникюр

 

Оценка: (0/5)

 
 

През декември маникюрът ти трябва да е на ниво. Споделяме с теб изпитани трикове, които ще ти помогнат без много усилия ръцете ти да изглеждат УАУ!

5 изпитани хитрини за перфектен маникюр

1. Комбинирай основния цвят лак с блестящ ефект. Независимо дали си с лак за нокти или с гел лак, допълнителното нанасяне на ефект ще увеличи здравината на покритието. Не е задължително цялата нокътна плочка да бъде покрита. Ефектът може да бъде нанесен само в зоната на свободния край на нокътя.

2. Поддържай ноктите си в овална форма. Това определено ще удължи живота на лаковото покритие. При ноктите с квадратна форма ахилесовата пета са ъгълчетата на свободния край, които най-често се чупят или огъват, а това води до отлепване и обелване на лаковото покритие.

Маникюрът по празниците - колкото по-пищен и впечатляващ, толкова по-добре. Но преди да стигнеш до него, ноктите и ръцете ти трябва да са в идеално състояние.
Маникюрът по празниците - колкото по-пищен и впечатляващ, толкова по-добре. Но преди да стигнеш до него, ноктите и ръцете ти трябва да са в идеално състояние.

3. Ако предпочиташ обикновен лак за нокти, то можеш да удължиш трайността на покритието, ако ден след нанасянето му повторно нанесеш дълготраен топ лак. Същият резултат можеш да постигнеш и ако нанесеш лак за нокти с блестящ ефект.

4. Сутрин и вечер нанасяй в зоната на кожната гънка крем за нокти и кожички или масло за кожички. Така кожната гънка около нокътя ти ще изглежда перфектно.

5. Винаги носи любимия си крем за ръце в дамската чанта и го използвай всеки път, когато усетиш кожата на ръцете си суха. Препоръчваме ти след всяко миене на ръцете също да нанасяш крем.

Освен съветите, предлагаме ти да разгледаш и най-актуалните лакове за нокти, супер подходящи за празничния сезон. 

Галерията долу ще те потопи в магията им:

6 празнични лака за нокти, в които ще се влюбиш


Виж ощеНово в Cosmo