Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

12 проблема на момичетата, които носят много грим

 

Оценка: (0/5)

 
 

Ти си маниачка на тема грим и колекцията ти прелива от продукти и цветове.  

12 проблема на момичетата, които носят много грим

Да се чувстваш красива и уверена заради грима си е прекрасно нещо, но само ти знаеш колко е трудно да се поддържа такава визия и колко време ти отнема. Нека погледнем на проблемите, пред които се изправяш с хумористично намигване. „Красотата иска жертви“ не е напразен цитат.

Най-ужасяващите гафове при грима

1. Когато не си чуеш алармата и се успиш, трябва да решиш...

... Искаш да закъснееш за работа и да шефът да ти се скара или да минеш през целия ритуал по слагане на грима и оправяне на прическата. Излишно е да казваме, че винаги избираш втория вариант. Другото е равносилно на това да излезеш гола от вкъщи.

2. Начинът, по който си слагаш грима никога не се променя

Какво? Съветват те да пропуснеш някоя и друга стъпка. Те луди ли са? Фон дьо тен, коректор, пудра, бронзираща пудра, руж, хайлайтър, червило... всичко е строго установено при теб, нищо не бива да се пропуска.

3. Точка 2 е причината, поради която времето за приготвянето ти се равнява на времето, за което Земята обикаля около слънцето.

Някои знаменитости изглеждат перфектно с опушен поглед и дръзко червило, но в реалния живот не бива да гримираш твърде силно и очите, и устните. Избери си едно от двете, за да не изглеждаш като анимационен герои, а като елегантна млада дама.
Някои знаменитости изглеждат перфектно с опушен поглед и дръзко червило, но в реалния живот не бива да гримираш твърде силно и очите, и устните. Избери си едно от двете, за да не изглеждаш като анимационен герои, а като елегантна млада дама.

►►► Виж тук другите 14 причини гримът ти да изглежда зле!

4. Не можеш да се разплачеш

Дори цял ден да са ти се случвали ужасни неща, не смееш да пролееш дори една сълза скришно в тоалетната. Страх те е, че гримът, който си нанесла с такава любов и старание ще се разтече, правейки усилията ти напразни. Черни вадички от спирала по лицето ти? По-скоро би умряла, отколкото да позволиш тази трагедия да се случи!

5. Когато прегръщаш някого, винаги оставяш отпечатък от грима си върху дрехите му

Трудно е да скриеш, че си била ти, след като по рамото са останали петна от фон дьо тен или червило. Всъщност, същото се отнася и за твоите дрехи – всяка вечер се налага да проверяваш старателно блузите си за следи от макиаж.

6. Вечерта ти е провалена, ако някоя от изкуствените ти мигли се отлепи

Изпадаш в истерия, викаш си такси и бързаш да се скриеш от хорските очи. И какво, ако това е сватбата на най-добрата ти приятелка? Няма да позволиш никой да те види по този начин!

23 знаменитости без грим

7. Мразиш белите мебели

Никога не би си купила диван или кресло в бял цвят, защото знаеш, че ще ги съсипеш в рамките на дни. Избягваш да посещаваш познати, които имат такива мебели. Ах, проблеми от световна величина.

8. Чудиш се как да отидеш на преглед при лекаря

Да, искаш да си вземеш болничен и лекарят трябва да види колко болна всъщност изглеждаш. Но останалата част от хората не бива да разбират, че приличаш на зомби? Принудена си да си сложиш поне малко руж, за да придадеш сияние на лицето.

9. Започваш да хипервентилираш, ако не можеш да си намериш червилото в чантата

Загубено е! Завинаги! А това ти беше любимият цвят. Обръщаш съдържанието на цялата си чанта на земята и започваш трескаво да ровиш из купчината. О, чудо, намираш го! Дали не е време да отвориш шампанското, за да отпразнуваш победата си?

►►► ВИЖ ТУК 10 проблема на момичетата, които носят червено червило.

10. Махането на грима отнема толкова време, колкото слагането му

Дори повече. Налага се да използваш тежка артилерия от демакианти, както и поне 10 тампончета за сваляне на грим и 2 хавлиени кърпи.
Дори повече. Налага се да използваш тежка артилерия от демакианти, както и поне 10 тампончета за сваляне на грим и 2 хавлиени кърпи.

Никога не си сигурна дали миглите ти са останали на мястото си след толкова търкане.

11. Ако не носиш грим, хората те питат дали не си болна

По някаква причина днес не си си сложила грим (може би денят, в който настъпва апокалипсисът?) и всичките ти познати те гледат съжалително и смятат, че си се разболяла – иначе защо не изглеждаш като себе си?

12. Дори собствената ти майка не може да те разпознае без грим

Това сигурно е най-сигурният знак, че прекаляваш с „цапотенето“. Дали пък да не си направиш детоксикираща програма – без грим за една седмица? Не, не започвай пак да хипервентилираш, само се шегуваме!


Виж ощеНово в Cosmo