Lady Popular Cosmopolitan

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах

Искам да ти вярвам

 

Оценка: (0/5)

Готова ли си да съсипеш чужд живот, за да подредиш своя? Проницателна, очарователна и духовита история за изборите, които правим, и последиците, с които трябва да се научим да живеем.

Вземи "Искам да ти вярвам" на Хейзъл Озмънд и ще разбереш!

Искам да ти вярвам

Книгата се продава в специален пакет САМО със списание Cosmopolitan брой май,

на цена 4, 99 лв.

Всеки поглед в огледалото я караше да се намрази още повече…

Дженифър имаше всичко. Докато ужасен инцидент не й отне почти всичко.

Завръщането у дома, където вечно загриженото й бивше гадже е само на една врата разстояние, далеч не изглежда като обещание за светло бъдеще.

Докато тя не среща Мак.

Секси, размъкнат и леко непохватен, той й помага отново да повярва, че може да преодолее инцидента и да се върне към щастливия си и пълноценен живот. Но Мак има тайна, която пази с цената на всичко и съвсем скоро ще предаде Дженифър, за да не я разкрие. Дали навреме ще разбере каква грешка е на път да стори и какво всъщност означава Дженифър за него?

И ако го направи, ще може ли Дженифър да обикне истинския Мак?

Безупречен стил, очарователна духовитост, внимание към детайла и истински талант за създаването на реалистични, комплексни и съвременни персонажи. Книгата е истинско удоволствие! – Living North Magazine

Прекрасна книга. Топла, земна, уютна и просто очарователно духовита и непредсказуема. Дълго след края ще се питате – Как е възможно? Наистина ли се случи? – Little Book Blog


Виж ощеНово в Cosmo