Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Да се влюбиш в изкусител

 

Оценка: (0/5)

Да се влюбиш в изкусител

Книгата се продава в специален пакет САМО със списание Cosmopolitan брой юни,

на цена 4, 99 лв.

Да се влюбиш в изкусител

 

Има ли значение, че Кейт, лейди Д’Аленe, няма никакви шансове да се омъжи? Все пак трябва сама да поддържа цял замък, да се грижи за семейното имение и да отглежда по-малката си сестра, което не й дава никаква възможност дори за момент да бъде безразсъдна и разкрепостена.

Докато неприятен инцидент не довежда в дома й привлекателен непознат, на чиито греховно сладки целувки Кейт все по-трудно успява да устои.

Отхвърлен от аристократичното си семейство, лорд Едуард Куотърмейн е насочил всички усилия на гениалния си ум към просто оцеляване. Опозорен и отритнат като собственик на най-популярния игрален салон в Лондон, той безуспешно се опитва да възвърне изгубените си спомени. Сигурен е само в едно – иска всичко, което Кейт може да му предложи, и много повече.

 

** Изискано, чувствено и порочно пристрастяващо четиво. – New York Times

 

** Любовта й му даде всичко, което обществото и семейството му се опитаха да му отнемат. Завладяваща история, пленителни характери… истинско удоволствие! – RomanceReader

 

 


Виж ощеНово в Cosmo