Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Да изкушиш мошеник

 

Оценка: (0/5)

Искаш порция неподправено удоволствие, поднесена изискано и подправена със страст?

Вземи "Да изкушиш мошеник" на Катрин Смит!

Да изкушиш мошеник

Книгата се продава в специален пакет САМО със списание Cosmopolitan брой май,

на цена 4, 99 лв.

Да изкушиш мошеник

В блестящата бална зала на най-недостъпния джентълменски клуб в Лондон няма по-властна личност от неговата мистериозна собственичка – Виен ла Рийо. Безкомпромисна бизнесдама, Виен цени трудно спечелената си независимост и се стреми към награда, която може да я превърне най-богатата жена в Англия... докато единствената заплаха за сърцето й не пристига в Лондон, превръщайки подредения й живот в пълен хаос.

Лорд Тристан Кейн познава вкуса на успеха, както и прекрасната Виен. Тя е любовницата, която така и не е могъл да забрави, и когато се появява възможност за ново партньорство между тях, той моментално се възползва от нея. За съжаление, лекомислено е подценил силата на неустоимо привличане, разпалило страстта им преди време, а сега всеки опит да смеси бизнеса с удоволствието може да постави на риск не просто партньорството им, но и собствения им живот.


Виж ощеНово в Cosmo