Lady Popular Cosmopolitan

Избери поза

Изпрати
секси закачка на приятел

Изпрати

Страстна ръчна количка

Име на момичето, можеш ли да направиш ....Страстна ръчна количка с Име на момчето?

Клекни на колене на пода и събери ръце на земята пред себе си, като подложиш възглавничка под лактите. Повдигни таза и положи главата върху ръцете си.

Име на момчето е зад теб и вдига краката ти като ги хваща за глезените, докато тялото ти не застане почти перпендикулярно на пода. Докато се движи Име на момчето, ти продължаваш да държиш коленете свити.

Име на момичето, позата ти предлага всички плюсове на задните конфигурации, плюс бонуса на гравитацията, която е на ваша чувствена страна. Разкажи как беше?! ;)

Страстна ръчна количка

Име на момичето, можеш ли да направиш ....Страстна ръчна количка с Име на момчето?

Клекни на колене на пода и събери ръце на земята пред себе си, като подложиш възглавничка под лактите. Повдигни таза и положи главата върху ръцете си.

Име на момчето е зад теб и вдига краката ти като ги хваща за глезените, докато тялото ти не застане почти перпендикулярно на пода. Докато се движи Име на момчето, ти продължаваш да държиш коленете свити.

Име на момичето, позата ти предлага всички плюсове на задните конфигурации, плюс бонуса на гравитацията, която е на ваша чувствена страна. Разкажи как беше?! ;)

Похотлива люлка

Име на момичето, можеш ли да направиш ....Похотлива люлка с Име на момчето?

Направи малко упражнения за разтягане, преди да пробвате това! После легни по гръб и вдигни крака нагоре и назад, докато не застанат близо до ушите ти, успоредно на пода. Нека Име на момчето да коленичи пред теб, като коленете му са при кръста ти за опора. От тази позиция той се навежда напред, към задната страна на бедрата ти, а ти хващаш неговите крака, за да задържите позата стабилна. След това двамата с Име на момчето започвате да се люшкате бавно.

  

Име на момичето, всеки тласък увеличава насладата ви осигурявайки максимално дълбоко проникване. ;) Разкажи как беше?! ;)

Въртележка

Име на момичето, можеш ли да направиш ....Въртележка с Име на момчето?

И двамата с Име на момчето лягате по гръб, един до друг, но с глави в различни посоки. След това се повдигате на лакти за опора. Ти се плъзваш над него, като се наместваш така, че той да влезе в теб комфортно. За да спечелиш малко височина, изпъни ръце и се облегни на дланите си. Увий крака около двете страни на тялото му. Неговите крака трябва да образуват кръг около твоята талия – единият е свит под теб, а другият е свит върху стомаха ти. Име на момчето се движи внимателно, като е хванал за стабилност горната част на бедрата ти.

Име на момичето, плитките тласъци, нагорещяват онези чувствени части, които обикновено не получават достатъчно стимулация при проникването. Разкажи как беше?! ;)

Разходка с лодка

Име на момичето, можеш ли да направиш ....Разходка с лодка с Име на момчето?

Намерете удобен и здрав, по-широк стол. Нека Име на момчето да седне в него с леко разтворени крака. Ти заставаш с лице към него и го възсядаш, като стъпваш на стола, облягаш стъпала за опора и го „гушваш“ с бедра. Име на момчето те държи за краката, задните части или кръста, а ти се хващаш за облегалката на стола. И започваш да се движиш нагоре-надолу, гребейки по вълните на страстта ви.

Име на момичето, разходката с лодка си е чиста доза адреналин и екшън, като столът влиза в ролята на помощно гребло в похотливите ви бързеи. Разкажи как беше?! ;)

Удивителна пеперуда

Име на момичето, можеш ли да направиш ....Удивителна пеперуда с Име на момчето?

Ключът към „пърхането“ ви  към удоволствието е в правилното подравняване на телата ви. Първо, намерете стабилна повърхност, на която ти можеш да легнеш, а Име на момчето – да застане пред теб. Важно е повърхността да е такава, че твоят таз да се падне около 30 см. по-долу от неговия – може да използвате леглото, ако е от високите, или бюро, шкаф и дори капака на кола. От легнала позиция ти вдигаш крака върху раменете му. Име на момчето пъхва ръце под теб, хваща те за задните части и те подвига така, че гърбът ти образува права линия, която сключва ъгъл с торса му, като тазовете ви се сливат. Той поддържа ъгъла, а ти се хващаш за опора в повърхността под теб.

Име на момичето, специфичният ъгъл осигурява идеалната доза триене и за двама ви, а когато темпото се намали, позата ви докарва до невероятна сладка нирвана. Разкажи как беше?! ;)

Похотлива капитулация

Име на момичето, можеш ли да направиш ....Похотлива капитулация с Име на момчето?

Качи се на леглото с гръб към Име на момчето и приклекни. Той застава зад теб, така че раменете ти са опрени на гърдите му. Премести тежестта върху него, като за допълнителен баланс той те хваща за бедрата или под задните части. Леко разтвори крака, за да улесниш и задълбочиш нещата в похотлива насока. И докато Име на момчето се движи, подпомагай ритъма с леко приклякане в коленете. Ето това се казва сладка тренировка!

Име на момичето, облягането върху гръдния му кош и капитулацията ти в ръцете му ще те накарат да се усетиш супер защитена, докато той ще се почувства като най-мъжественото същество на Земята. Разкажи как беше?! ;)

Еротичен акордеон

Име на момичето, можеш ли да направиш ....Еротичен акордеон с Име на момчето?

Нека Име на момчето да легне по гръб и да прибере коленете към гърдите си. Ти заставаш с лице към него и го възсядаш така, че бедрата ти да прегърнат неговите. Колкото повече Име на момчето приближи колене към гърдите си, толкова по-добър и дълбок чувствен достъп ще получиш ти, за похотлива радост и на двамата. Остава да разгорещиш атмосферата, като започнеш да се люшкаш нагоре-надолу, тактувайки страстния ви ритъм.

 

Име на момичето, освен силно разпалващия факт, че чувствената партитура е изцяло в твои ръце, специфичното ви плитко сливане ще засегне чувствени струни и местенца, които ще ви накарат да запеете Одата на похотта! Разкажи как беше?! ;)

Екшън гледка

Име на момичето, можеш ли да направиш ....Екшън гледка с Име на момчето?

Ти лежиш на ребро върху гладка и твърда повърхност (ако изберете леглото, първо го оправи, защото събраните чаршафи ще ви пречат). Едната ти ръка е сгъната в лакътя и или подпира главата, или е под тялото ти за опора. Единият ти крак е опънат върху леглото (или пода), а другият е вдигнат нагоре, перпендикулярно на тялото ти. Оттук Име на момчето възсяда „заземения“ ти крак и според личното си еротично предпочитание или държи вдигнатия, или го поставя на рамото си за баланс.

Име на момичето, с помощта на крака ти, облегнат на тялото му, Име на момчето може да намери идеалното перпетуум равновесие на позата, което да побърка и двама ви от удоволствие. Разкажи как беше?! ;)

Странична самба

Име на момичето, можеш ли да направиш ....Странична самба с Име на момчето?

Легни с гръб към Име на момчето и с крака, изпънати напред под ъгъл от 90 градуса спрямо торса. Той ляга зад теб на ребро, така че да образувате модификация на лъжички. Подравнява таза си с твоя и се подвига на ръце, като ги поставя от двете страни на тялото ти. Контролът на похотливото действие е изцяло негов.

Име на момичето, благоприятния ъгъл и начин на проникване, гарантира максимална чувствена стимулация на твоите вътрешни го-о-рещи местенца, плюс порция екстра триене за Име на момчето. Разкажи как беше?! ;)

Досиетата Х (ХХ)

Име на момичето, можеш ли да направиш ....досиетата Х (ХХ) с Име на момчето?

Козът на тази поза е усещането за контрол. Така че хвани волана още в началото, като помолиш Име на момчето да легне по гръб на леглото. Ти се обърни с гръб и го възседни. Полегни напред, качи краката си върху раменете му и пъхни ръцете си под краката му. След като краката на двама ви образуват Х, започни да се плъзгаш нагоре надолу, използвайки неговите крака за точка на оттласкване.

Име на момичето, тази поза ти дава тотално всевластие, така че опитай различни типове стимулация, за да видиш какво очарова двама ви с Име на момчето. Разкажи как беше?! ;)