Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Виж интервюто на Ейлюл от Кварталът на Богатите

 

Оценка: (0/5)

 
 

Хазар Ергючлю (Ейлюл от Кварталът на Богатите) – нашето момиче от корицата!

Виж интервюто на Ейлюл от Кварталът на Богатите

Търси новото COSMO от 24 август!
Търси новото COSMO от 24 август!

Тя е родена в Кипър, но в момента е една от най-известните млади актриси в Турция. Майка й е дългогодишен водещ в телевизионни предавания, а баща й е главен редактор в кипърска медийна група. Хазар се увлича по театъра още като дете, но нейните родители държат тя да следва право в чужбина, но една случайна среща променя тези планове.

Нейната кариера стартира през 2010 година. Следващата година получава роля в хитовия сериал Север и Юг (познат и на българските почитатели на телевизионни турски саги), в който си партнира с турския секс символ Къванч Татлъту.

2013г. е повратна в кариерата на младата актриса – тя влиза с главна роля в една от най-големите турски продукции Кварталът на Богатите - Приливи и отливи (Medcezir,The O.C. Turkey), който и в момента се излъчва по бTV всеки делничен ден. Хазар Ергючлю е необвързана и не обича да говори много за личния си живот в медиите. За крехката си 24 годишна възраст , актрисата може да се похвали с участието си в цели четири сериала и три филма. Със сигурност на красавицата се очертава доста добро бъдеще!

Хазар в сериала си  партнира с едни от най-известните млади надежди на турското кино, като Чаатай Улусой (Яман) и Серенай Саръкая (Мира).
Хазар в сериала си партнира с едни от най-известните млади надежди на турското кино, като Чаатай Улусой (Яман) и Серенай Саръкая (Мира).

Турската продукция е римейк на хитовия американски сериал Ориндж Каунти. Екипът на Кварталът на богатите е големият победител на най-престижния форум за сериали в южната ни съседка - Златна пеперуда”.

Сериалът бе номиниран в цели шест категории – сериал, сценарий, режисура, музика. Серенай Саръкая получи награда в категорията „Най-добра актриса“. За „Най-добър актьор“ - Чаатай Улусой. За „Най-добра двойка от сериал“ удостоиха Мира и Яман. Категорията „Най-добър режисьор на сериал“също бе спечелена. Миналата година гледахме първи сезон в ефира на бTV, а сега в края на август завършва втория.

Хазар и Серенай – Приятелки в Квартала на Богатите – приятелки в живота!
Хазар и Серенай – Приятелки в Квартала на Богатите – приятелки в живота!

„Обожавам забързаното темпо на сериалите. С останалите участници ставаме едно голямо семейство. Харесва ми да прекарваме толкова много време заедно, особено в самото начало, когато работим много усилено. Стремежът да се усъвършенстваме, постоянното правене на нещо заедно ми харесва много.“, споделя Хазар.

Oще с влизането в студиото, където взимахме интервюто и правихме снимките Хазар се запозна с всеки един от нас по отделно, след което веднага седна на стола за грим. Още докато се занимаваха с косата и грима й, тя сподели, че много обича кафето и научаваме, че благодарение на това е успяла да свали някой и друг килограм.

Хазар работи страшно много, но не се оплаква, защото е влюбена в работата си! Между другото, винаги сме знаели, че е родена на 31 декември, така е записано и в документите й, но всъщност била родена на 10 януари 1993. Датата й на раждане била променена 31 декември 1992, за да може да тръгне научилище рано.

Сподели ни, че семейството ти е държало да следваш право във Великобритания. Как успя да ги убедиш да поемеш по пътя на актьорската професия?
Идеята за правото беше всъщност само на баща ми, майка ми винаги ме е подкрепяла в моите желания и мечти, дори от женска солидарност. Бях на 15 години, когато се влюбих в театъра и нищо друго не ме интересуваше. Пред мен се отвори един нов и съвсем различен свят, всичко това промени мирогледа ми като цяло. Но баща ми е много строг и с много тежък характер. Признавам си, че използвах малка хитрина, за да му отвлека вниманието. Реших да не водя повече спорове с него и си подадох заявлението за кандидат студент, явих се на предварителен тест в английски университет. Но междувременно не се отказах от моята си мечта, а именно да съм актриса. Имах късмет и получих първата си роля. Нямаше как вече дори баща ми да ме откаже от този подарък на съдбата.

"Критикувам се за всичко, после за секунда спирам и си казвам: „Не си го причинявай“ и се опитвам да намеря хармония. Обикновено съм склонна да се обвинявам за всичко. Но вече се уча да не си позволявам това."
"Критикувам се за всичко, после за секунда спирам и си казвам: „Не си го причинявай“ и се опитвам да намеря хармония. Обикновено съм склонна да се обвинявам за всичко. Но вече се уча да не си позволявам това."

Сигурно, за да изиграеш ролята си в сериала Квартала на Богатите - Приливи и отливи си гледала оригинала The Orange County много пъти?

Турският вариант, в който аз участвам го наричат римейк, но според мен не е много точно, тъй като нашия вариант се различава доста от американския. Ако сравните двата сценария те са с доста разлики. Аз умишлено не съм гледала всички серии от The Orange County, за да мога да пресъздам героинята си много по-различна от прототипа...

ВИЖ ЦЯЛОТО ИНТЕРВЮ НА ХАЗАР ЕРГЮЧЛЮ (ЕЙЛЮЛ ОТ КВАРТАЛЪТ на БОГАТИТЕ -  В НОВОТО COSMO, брой 09, търси от 24 август!)


Виж ощеНово в Cosmo