Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Шеметният живот на Дани Петканов

 

Оценка: (5/5)

 
 

Ексцентричен, позитивен, забавен … Можем още много да изреждаме и пак няма да успеем да опишем репортера Дани Петканов. Какво не знаем за него?

Шеметният живот на Дани Петканов

Снимка: Красена Ангелова 

Кариерата на Дани Петканов е завидна - има собствена рубрика в „Часът на Милен Цветков“, събира двойки в уеб риалити шоуто „Сладки свалки“, подлага хора на различни предизвикателства онлайн в „А на бас“, води радио предаване и е интернет сензация с над 300 хиляди последователи онлайн. Щуротиите, които често прави в професионален план, са нещо като негова визитна картичка, но зад това всъщност се крие едно голямо, все още непораснало дете.

Участието му в риалити шоуто Vip Brother показа на всички един доста различен Дани Петканов – мил, откровен и дори романтичен. Форматът преобърна живота му изцяло. След множество перипетии „големият брат“ го събра с неговата половинка Александра, за която той вече е щастливо женен.

Шеметният живот на Дани Петканов

Снимка: Красена Ангелова

Какво още не знаем за Дани Петканов? Разберете от интервюто му за Cosmopolitan.

Наистина ли Даниел Петканов е толкова луд, колкото във видеата си в "А на бас"?

Аз не съм луд, а по-скоро имам нестандартен подход и съм много освободен. "А на бас" е формат, в който се изисква дързост и голяма доза купонджийско настроение - така че каквито са участниците, такъв е и водещият. :)

Винаги си бил много откровен за себе си и живота си, но какво всъщност не знаят за теб хората, а би искал да им го кажеш?

Никога не бих се оженил за никого - така смятах преди да го направя. Така че, недейте да се заричате за нищо в този живот.

Как те промени участието ти във Vip Brother?

Шеметният живот на Дани Петканов

Разбрах, че мога да прощавам неща, които съм смятал за непростими, в този ред на мисли научих, че да простиш искрено и на себе си, и на другия, е велико действие и още по-велико чувство.

В дейтинг риалити шоуто "Сладки свалки" се изявяваше като Купидон, но май ти попадна в клопката му в крайна сметка. Някога допускал ли си, че нещата в живота ти могат да се развият по този начин?

Не съм допускал никога, че нещата при мен ще се развият така, но човешките емоции са непредвидими. Обикновено, когато най-малко очакваш, се случва и най-хубавото и най-лошото. Важното, според мен, е човек да не съжалява за нищо и да бъде смел във важните моменти в живота си, за да може накрая да каже - имах много възможности, видях много неща, но накрая взех правилните решения.

Ти си един от най-интересните хора онлайн, имаш над 300 хиляди последователи. Какво е усещането да си интернет звезда?

Аз не се чувствам като звезда, затова не мога да кажа какво е усещането. При всяко положение интересът на хората ме кара да вярвам, че това което правя в дигиталното пространство се харесва.

Телевизия или интернет? С кое ти е по-приятно да се занимаваш?

В различните комуникационни канали човек изпитва различни емоции. Хубавото при мен е, че независимо с коя сфера се захвана - винаги резултатът е позитивно настроение, смях и усмивки. Така че тук няма "по-по-най". Обичам да творя и в телевизията, и в интернет, и в радиото..

Какво да очакваме от теб през следващата година?

Искам да се развивам, така че ще работя в тази насока. Предпочитам да пробвам нови и различни предизвикателства. Има голяма вероятност да ни видите с жена ми - Александра в общи проекти.


Ново в Cosmo