Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Само за възрастни ли? Да, защото е Pro любов

 

Оценка: (0/5)

КАК ДА СЪХРАНИМ ЛЮБОВТА е кампанията на ПЛАН Б, съпътстваща киноразпространението на филма „Pro любов. Само за възрастни“, в кината от 19-и януари.

"Pro любов. Само за възрастни"
"Pro любов. Само за възрастни"

Популярни личности отговарят на въпроси за любовта и дават своята рецепта на съхранение на това чувство, което е на изчезване в истинския му вид.

И наистина, защо е толкова трудно да съхраним връзката си в модерния свят? Повече от половината бракове и връзки завършват с раздяла и немалко деца в днешно време растат под грижите само на единия родител. Толкова ли е трудно да се обичаме?

Но нека чуем какво мисли по въпроса дизайнерът Мира Бъчварова. Тя прави различната мода, тази, която намира място в сърцето на всяка жена. Може би е намерила и отговора как да позиционира и любовта в сърцето на половинката си...и най-важното – как да я съхрани.

Само за възрастни ли? Да, защото е Pro любов

Толкова ли е трудно да съхраним връзката в модерния свят, в който живеем? Статистиката за разводите и разделите у нас показва, че това начинание никак не е лесно.

А къде е принцът или принцесата. Ха-ха-ха-ха. Знаете ли, отговорът ми е, че полигамни сме родени, нормално е всяка жена да търси най-добрия индивид от мъжки пол, а за мъжа е важно да заплоди максимален брой жени, другите случаи са единични и си имат причина.

Как и къде срещна сегашния си партньор? Къде търсиш сродната си душа?

Този, който търси, намира. В този ред на мисли – няма ограничения: виртуален свят или реален, човек, ако е решил да открие сродна душа, ще я намери.

Кое е най-хубавото и кое най-трудното в съвместното съжителство?

Топлината, сексът, разговорите и споделянето на живота със скъп човек – това са хубавите неща, а най-трудното е да започнем да мелим заедно – разбирателството.

Какво мислиш за живота във виртуалната реалност, с всичките тези мобилни джаджи и приложения – с интимност, връзки и фантазии? Как това влияе на взаимоотношенията в реалния живот?

За мен виртуалната реалност е вид общуване, преди векове комуникацията е била чрез поща, която, докато пристигне, горящите чувства може да са угаснали, сега е много по-лесно и бързо. Комуникацията в интернет с интелигентни събеседници е много приятна.

Кое е най-важното в секса?

Партньорите да си допадат.

Как да имаме добър секс при дълга връзка? Как двама души да поддържат искрата жива?

Във всяка една връзка трябва да има новости, изненади, вдъхновение, щуротии и, естествено, страст.

►►►Съществува ли вечната любов?

Фен ли си на романтичните жестове? И какви романтични жестове правят за теб?

Моята представа за романтика е по-различна. Ако има приключение или екстремно преживяване с много адреналин, тогава страстта между партньорите наистина е велика. Такива „романтични жестове“ са ми правили и аз съм правила подобни.

Кое в отношенията проваля връзката?

Ревността, социалното положение и разбира се, неразбирането на човека до теб.

Фотосесия на Мира Бъчварова
Фотосесия на Мира Бъчварова

Как тогава да постигнем щастие в семейството?

Като сме усмихнати, прекрачим ли прага на дома. Не трябва да носим проблемите си вкъщи.

Какво обичате да правите заедно с твоя човек?

Забавляваме се, разказваме си истории. Лично аз обичам да ми разказват приказки.

Коя е твоята рецепта за успешна връзка?

Радостта и благодарността, че имам най-добрия партньор, приятел и човек до себе си.

 

Различният 14 февруари

Само за възрастни ли? Да, защото е Pro любов

Ако ти се иска този път Денят на влюбените да е по-различен от захаросана вечер с балони във форма на сърце и шоколадови бонбони, виж нашето предложение.

Дизайнерът Мира Бъчварова те кани на модното си ревю, което е кръстила „Пагане“. Къде да отидеш? В клуб „Планет“. Кога да отидеш? Ами, на 14 февруари, от 19:00 часа. Вземи и половинката си, и приятелката си, защото си заслужава да видите участничките в модното ревю: бизнес дами от Дамски клуб „Бизнес на високи токчета“. Те са красиви, успели, истински и най-важното – влюбени. Такива, каквато е била любимата жена на Хан Аспарух – Пагане. Съвършени!

В ревюто са включени облекла с народни елементи, също така – екстравагантни и бизнес облекла. Една невероятна комбинация от стил, класа и национална принадлежност.

Заповядай! Ще пиеш чаша червено вино, ще се насладиш на изпълненията на талантливи изпълнители и...другите изненади те очакват там. В уречения час, на уговореното място.

Pro любов. Само за възрастни“

Само за възрастни ли? Да, защото е Pro любов

Говорим за комедия. Не! Говорим за убийствена комедия! С главен герой – любовта. Невероятен каст от топ руски актьори, пресъздаващи как в суматохата на ежедневието хората търсят нови умения и курсове с всякакви теми, включително „как да спасим любовта“. Дали чрез готвене, дали чрез специални сексуални практики, или следвайки съветите на световен специалист по любовта, но само на книга: в ролята Джон Малкович. Изгубените в мегаполиса герои се срещат на лекцията му и всеки има по една любовна история, с която да ни разсмее или шокира.
Чуя я! И ни разкажи своята. Дори да не е толкова забавна или пък плашеща.


Виж ощеНово в Cosmo