Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Рита Ора - 100% супер звезда - виж интервюто й

 

Оценка: (0/5)

 
 

ТВ водеща, номинирана за Оскар, номер едно в музикалните класации, любимка на таблоидите… Как Рита успява да се справи с всичко?

Рита Ора - 100% супер звезда - виж интервюто й

**( Лесно можеш да забравиш, че Рита е само на 25. Но пък винаги е бачкала здраво. Израснала е в Лондон. Семейството й пристига на Острова като бежанци от войната в Косово, когато тя е само на годинка. Майка й, Вера, е психиатър, а баща й, Бесник, е собственик на бар. Има по-голяма сестра Елена, която работи за нея, и по-малък брат – Дон.

Рита завършва на 16 и решава да не продължи с ученето. „Започнах да се подготвям, но после се отказах – спомня си. – Исках да опитам с пеенето, пуснах чара си в действие и измолих нашите да ми дадат година време, за да продължа да правя музика. Започнах да правя малки концерти в заведението на баща ми, а после му помагах зад бара. Между другото, много е трудно да напълниш халбата с бира както трябва. Мога да ти дам някой и друг урок! – Изкикотва се отново с онзи смях. – Но заведението се пълнеше все повече“.

10 ярки визии на Рита Ора

Така се сдобива с мениджър, Сара Стенът, която се грижи и за Зейн Малик, и тя й урежда участие в парчето на Крейг Дейвид Awkward. После се явява на местната надпревара за Евровизия, за да представя Великобритания на международния конкурс през 2009. Но се отказва.

„Опитвах се да се сдобия с договор за звукозапис. Явих се на прослушване пред Андрю Лойд Уебър с огромно желание, но малко по-късно си казах „Абе аз какво правя?“. Някак си не усетих, че постъпвам правилно. Знаех, че не исках музикалният ми път да е в тази посока“.

Интуицията й се отплаща: след няколко месеца подписва с Roc Nation. Издава Hot Right Now с DJ Fresh и това се превръща първият от три последователни хита, достигнали върха на класациите.)

Виж какво има в новия брой на COSMO тук!
Виж какво има в новия брой на COSMO тук!

Рита Ора не отваря вратата.

Стоя пред входа на къщата й в Бевърли Хилс от 20 минути и натискам звънеца. Но засега – нищо.

Къщата е разположена на върха на стръмна улица, вратата е автоматична, подобно на всички останали обширни постройки в околността, които са домове на супер богаташи, и някак си не върви да задумкам по вратата или да надникна през прозореца.

Натискам звънеца отново. Няма отговор.

В този момент един джип спира до мен. Трябва да е Рита.

Грешка. Прозорецът се спуска и виждам хубаво двайсетина годишно момче. „Доставка ли носите?“

Рита - винаги секси!
Рита - винаги секси!

Изглежда изненадан, когато му обяснявам, че съм тук, за да интервюирам Рита. И че никой не ми отваря.

Опитва се да я намери онлайн. Когато и той не получава отговор, прескача вратата и се отдалечава по пътеката.

Няколко минути по-късно се появява отново, отваря вратата, извинява се и ми посочва да го последвам по градинската пътека до къщата. Рита стои на вратата и ми се усмихва широко. „Ужасно съжалявам – казва. – Мислех, че уговорката ни е за 13.30“. Тя посочва момчето, което ме пусна. „Това е Файзъл, мой приятел, работим заедно по едни песни“.

Рита Ора: "Обичм да съм неглиже!"
Рита Ора: "Обичм да съм неглиже!"

Рита е чудна гледка. Бяло русата й коса е вдигната на стегната конска опашка, носи винтидж слънчеви очила с розови стъкла и сив бански на Solid&Striped. Възхищавах му се преди няколко дни на нейна снимка в Instagram.

„Извинявай за това“, казва тя, посочвайки косата си. Очевидно е зле, заради екстеншъните, които слага за снимките на Петдесет нюанса. „Ще я оправя по-късно“.

ВИЖ ЦЯЛОТО ИНТЕРВЮ НА РИТА ОРА -  в новото COSMO, брой 1, търси от 22 НОЕМВРИ!)


Виж ощеНово в Cosmo