Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Радина Кърджилова в „50 нюанса на страстта“

 

Оценка: (0/5)

 
 

Деян Донков и Радина Кърджилова са от онези двойки, в чиято компания никога не ти е скучно. Ето защо, екипът на списание Harper's Bazaar България ги предизвика да се превъплътят в Анастейжа Стийл и Крисчън Грей от филма „50 нюанса по-тъмно“.

Радина Кърджилова в „50 нюанса на страстта“

Бихте ли се чувствали неловко, ако вие трябваше да се превъплътите в Анастейжа Стийл и Крисчън Грей и да изиграете секссцените от филма „50 нюанса по-тъмно“?

Деян Донков: Сигурно бихме се почувствали неловко, но това е професионално предизвикателство, с което и двамата смятаме, че бихме се справили. В киното има роли без секссцени, които понякога те карат да се чувстваш не само неловко, но са свързани и с паник атаки - „Ще се справя ли?“.

Какво мислите за секса за една нощ?

Радина Кърджилова: Не съм му фен.

Д.Д.: Моите наблюдения по темата са, че той обикновено е свързан с употребата на вещества, които приспиват съвестта на човека. Човек без съвест не е човек, т.е. сексът за една нощ е нечовешки.

Радина, как съблазни Деян Донков, известен като донжуана на българския театър?

Р.К.: Деян в годините се е превъплъщавал в много роли, не само на Дон Жуан. Хората, които обичат театралното изкуство, са запознати с този факт. Да го оприличават с този герой, не ме дразни по никакъв начин, даже напротив, доставя ми удоволствие. Но в случая аз бях донжуан, съблазнявайки го, като го пожелах целия, в смисъл... и тялото, и душата му.

Какво разпалва страстта между вас?

Радина Кърджилова в „50 нюанса на страстта“

Д.Д.: Импровизациите на въображението ни.

Р.К.: Понякога е достатъчен само един поглед, за да запали искрата, друг път имам нужда от дълъг и продължителен масаж, но в крайна сметка страстта е между двама души, така че става дума за любов.

Деяне, слаб ли ти е „ангелът“?

Д.Д.: Слаб е, защото го държа на диета. А чрез диетата го лишавам от изкушения.

А какви са мъжките ти играчки?

Д.Д.: На първо място театърът и киното, а на второ място някои екстремни спортове.

Смятате ли, че сте създадени един за друг?

Д.Д.: Всеки ден ставам все по-уверен и вярващ в нашия отбор юнаци. Сигурен съм, че сме един за друг.

Р.К.: В годините прескочихме от локви до трапове, хванати здраво един за друг. Никой не пусна ръката на другия, не го предаде и не пожела да продължи сам по пътя си. Вярвам в него и знам, че това ще е до края.

Кой диктува ритъма в отношенията ви?

Р.К.: Животът е симбиоза и отношенията между хората са изградени от хиляди, може би милиони компоненти, но най-важният си остава сърцето. Но двамата сме на мнение, че ритъма на отношенията ни го диктува ритъмът на сърцата ни. А нашия сърдечен ритъм го диктува един малък принц на име Христо.

Как ви промени появата на бебето? И промени ли нещо в отношенията между вас неговото появяване?

Д.Д.: Парадокс е, че когато се появи едно дете, ти си оставаш същият и същевременно си коренно различен. Животът е чудо. Всеки нов живот променя света.

Р.К.: Божествено чувство е да бдиш над рожбата си. От една страна, появата на сина ни ни облагороди, от друга, тъй като не е лесно да си родител, не ни остава време за разпускане.

Импулсивни ли сте?

Радина Кърджилова в „50 нюанса на страстта“

Д.Д.: Ако импулсивен означава да действаш, без да мислиш, то тогава не съм импулсивен. Ако обаче усетя импулса през интуицията си, не ми трябва мислене.

Р.К.: Спомням си вечерните ми часове за прибиране и тяхното неспазване. Също си спомням думи, изречени само за война, а не за мир. С времето се научих на търпение и броене до десет, преди да кажа каквото имам да казвам. Импулсивен си, когато навлизаш ударно и бързо в живота. Имах тежък пубертет и бавно израстване. Сега се чувствам по-уверена от всякога. Вече трудно мога да изляза от кожата си.

Ревнувате ли се?

Д.Д.: Когато бяхме гаджета, получавах пристъпи на ревност. Вече сме семейство и няма място за нея. Тя е болест, която съм преболедувал.

Р.К.: Не съм ревнива. Държа на свободата като на всяка глътка въздух. Смятам, че тя е необходима за изграждането на една връзка и за нейното бъдеще. Без доверие отношенията между двама души се изпаряват.

Най-дразнещият навик на всеки от вас?

Р.К.: Прекалената му взискателност.

Д.Д.: Понякога ми се струва, че е прекалено страхлива, но май по-скоро става въпрос за търпение.

Имате ли ваши голи снимки в телефоните си?

Д.Д.: Вече не, опасно е! Голите снимки са в главите ни.

Кой от двамата е по-голям нарцис?

Р.К.: Ние не сме нарциси. Той е минзухар, а аз съм лале!

Скритите ви таланти?

Радина Кърджилова в „50 нюанса на страстта“

Р.К.: Обичам да работя с ръцете си и да творя бижута.

Д.Д.: Страхотен крадец съм. Крадец на мигове. Иначе бих могъл да бъда много неща - от готвач до медицинска сестра.

Позитивите на това да си известен?

Д.Д.: У нас позитиви имат известните престъпници. Моята единствена привилегия е, че обичам да правя това, което правя.

Р.К.: Първите ми сблъсъци бяха, уви, с жълтата преса. Клевети, клевети и пак клевети... Сега това е затворена страница и се надявам, че хората, които ме познават и ценят, са получили нещо от мен. Позитив за мен е, че имам възможността да давам.

Сбъднахте ли мечтите си?

Д.Д.: Много мечти загубихме, защото се сбъднаха, а това ни кара да мечтаем все по-смело и да бъдем по-вярващи.

Страхувате ли се от старостта?

Д.Д.: Старостта е една от най-прекрасните възрасти, до която може да стигне човек. Да, тя е тъжна, но и красива. Страх ме е нещо да не ми попречи достойно да дочакам старостта.

Р.К.: Иска ми се имам още едно дете. То, заедно със сина ми Христо да имат много деца, техните деца да имат много деца... иска ми се те да споделят част от живота си с мен, да остарея неусетно и щастливо, заобиколена от детски смях и игри.

Как бихте искали хората да ви запомнят?

Д.Д.: Като търсач на Истината.

Р.К.: Като достоен и добър човек.

Планирате нещо съвместно в професионален план?

Д.Д.: Бавно и полека работим по един наш съвместен проект. Това също е огромно предизвикателство и не искаме да бързаме.


Интервю: Евгения Александрова

Фотограф: Ивайло Станев за Creative Hall

Редактор мода: Константин Стойнов


Виж ощеНово в Cosmo