Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Работещо момиче

 

Оценка: (0/5)

 

 

Докосни мечтата!

Отстрани изглежда, че тя си има всичко. Прекрасна работа, в която сама си е шеф. Мъж, който не само я подкрепя, но и работи рамо до рамо с нея. Прелестно русокосо момиченце. Създава облекла, които се носят от жени в Европа, двете Америки и Азия.

Работещо момиче

Това е точно така. Освен това Цвети, както я наричат приятелите й и хората, които работят в модна къща Caramella Fashion, си има и ставане в пет и петнайсет всяка сутрин, включително събота, работно време от 16 часа, три телефона, които звънят непрекъснато и цял куп решения, които чакат да бъдат взети от нея – от недостига на платове през интервютата с нови попълнения на екипа до личен контакт с търговците, които продават облеклата й в своите модни бутици в България.  
Не стига всичко това, а и тя – абсолютно усмихната, успешна, удивителна 32 годишна руса фурия – е сърцето и душата на Първата Модна Академия Карамела Фешън, чието издание се казва „Докосни мечтата”. Събитието е ориентирано към млади хора, които искат да се развиват в областта на модата в България.

Хващаме я за 3 онлайн въпроса, които се надяваме да ни дадат отговор какво, на кого и защо иска да предаде своя огън Цветомила Маринова.

Не ти ли стига успеха на „Карамела Фешън”? Какво искаш да кажеш на младите хора с това събитие?
Уверена съм, че в България има много талантливи млади модни дизайнери, модни фотографи, коафьори, стилисти, гримьори. Има стотици млади момичета, които тайно мечтаят да станат истински фотомодели. Всички ние, организаторите и журито на този уникален моден конкурс за млада България, искаме да протегнем ръка на тези млади момчета и момичета, да ги подкрепим, да ги насочим и да им помогнем да повярват в себе си и в своя талант. Това е основната ни цел.


-    Защо насочвате събитието си точно към младите хора?


-    Цялото жури се състои от изключително известни хора, признати и обичани професионалисти в своите области. Всеки знае кой е Григори Кюлев, Коко Кръстев, Яна Стоянова, Нанси Карабойчева. Огромна чест е за нас съучастието на Националната Художествена Академия в лицето на катедра „Мода” и нейният началник – проф. Майа Богданова. Всеки от тези хора е постигнал успеха си сам, борил се е за него, вложил е много воля, упоритост, труд и талант в постигането му. Искаме да покажем на младите хора, че съдбата наистина обича смелите и че онова, което имат като дух и хъс, никой не може да им отнеме и това само ще им помага по пътя към върха в професията, в която искат да се развиват.


Каква ще бъде наградата за теб? Какво ако се случи, ще си кажеш „Струваше си!”

Онова, което направихме заедно, вече си струва. Всеки от тези хора влезе в инициативата абсолютно безвъзмездно, напълно безплатно. Огромни благодарности изказвам на „Девин” и на прекрасните „Голдън Роуз – България”, които са нашите спонсори. Трогна ме жестът на Арт-хотел „Симона”, които предоставиха безплатно своите стаи за нощувки на финалистите. Не на последно място благодаря и на упоритостта на Силвия Пешева от WinTRUST Market Solutions, маркетинг жената-чудо, която проби стени, за да се случи този конкурс. Цялото събитие се случва с трицифрена сума. Всичко това правим само и само да покажем, че талантът, волята, хъсът, те не се купуват с пари и никакви пари не могат да компенсират липсата им.


Значи – смело напред и нагоре?
Това е единственият път, който някога съм познавала


Ново в Cosmo