Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Нов сезон на първокласни романи от Колекция COSMOPOLITAN

 

Оценка: (5/5)

undefined

Tази година отново сме подготвили блестящи и остроумни книги, които ще можеш да си купуваш със списанието. Още с априлския ни брой можеш да имаш първата от тях: „Досиета бивши гаджета“, на известната британска журналистка Джейн Мур.
Още първият роман на авторката става бестселър. Освен писателка тя е и успешна комедийна актриса. Романът  „Досиета бивши гаджета“ поставя въпроса: Може ли бивши гаджета да са настоящи приятели.
Джейн Мур даде специално интервю за читателките на Cosmopolitan.


undefined
Работиш за някои от най-известните британски вестници и списания. Как реши да започнеш да пишеш романи?
Смятам, че всеки журналист усеща, че може да напише роман и си задава въпроса: „Колко трудно може да бъде?“ Но много малка част от тях успяват да го завършат, защото е много по-тежко, отколкото изглежда. Много ми е интересна динамиката на връзките и предполагам, че отношенията между хората между хората са това, което ме мотивира в писането.

Бивши гаджета е световен бестселър. Защо реши да пишеш книга по тази тема?
Защото е много интересно и по-специално това как любовната история на двама души може да подразни новите им партньори и да ги накара да се държат по начин, по който иначе не биха го правили. Някои го приемат много добре и изглеждат спокойни, дори когато не са, което според мен е най-правилната стратегия. Докато други изпадат в ужас и разкриват несигурността си. Както вече казах, наистина интересна тема.

Могат ли бившите гаджета наистина да бъдат приятели?
Да, абсолютно. Аз съм добра приятелка с двама от бившите ми и техните гаджета. Предполагам, че всичко зависи от начина, по който сте приключили връзката си – дали краят е бил горчив или не – и от това дали новите ви партньори се чувстват сигурни.

Какво да направи една жена, за да не позволи бившият й да й пречи в новите връзки?
Любовта е решение, не просто чувство, затова всичко зависи от нас. Или искаш да бъдеш с някого или не искаш. Но като се връщаш назад към това, което се е случило или е можело да се случи, няма да си помогнеш. Примири се със случилото се.

Коя е твоята любима героиня и защо?
Харесвам Джулия, защото е палава и ми беше забавно да пиша за нея.

Ново в Cosmo