Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Намери "твоя човек" в 5 стъпки

Лора Тодорова
 

Оценка: (0/5)

 

 

Навигатор на любов!

Ирина Зайцева е коуч, който твърди, че може за два дена да ти покаже пет  стъпки, с които да намериш „Твоя човек“. И не само.

Намери "твоя човек" в 5 стъпки

Ще те научи как да се чувстваш по-добре и да получиш това, което заслужаваш. А то, не се съмнявай, е най-доброто.

Ирина, какво правиш  в България?

Дойдох на гости на приятелка преди шест години на вашето море, погледнах го, видях колко е уютно и привлекателно е всичко. Допадна ми и климата. Тази година ми е повратна, тук съм  вече два месеца. Имам апартамент на морето, в който си почиваме със семейството ми. Сутрин се събуждам, излизам на балкона, виждам морето, цветята, тревата.  Аз съм страхотна домакиня, тук това ми се отдава. Обичам  да си лежа и да гледам звездите, а после да работя. Всичко ми се подрежда хармонично. Хората тук действително са прекрасни. Предупреждаваха ме, че с българи не трябва да си имам работа, че на всяка крачка някой ще те излъже. Но, това не е така. Знаете ли в какви вибрации живеете, тук е страхотно, всички хора, които срещам тук, са толкова прекрасни, всичко е забележително, хората са като ангели. И всички които идват на моите обучения са такива.

А за мъжете какво мислиш?

Страхотни са, тези които познавам!

Има ли разлика в любовните проблеми на жените от различните страни според теб?

Не, няма никаква разлика. За всички е едно и също. Причините, които пречат на жените да срещнат „Единствения“, за които говоря на семинарите, са едни и същи за всички. Грешките които правят жените, са еднакви абсолютно навсякъде.

Намери "твоя човек" в 5 стъпки

От кога го правиш тези тренинги?

Преди да започна да се занимавам с това, бях финансов директор, в холдинг с 1000 човека. Напуснах преди четири години и организирах първия си тренинг.

Защо остави такава хубава професия?

Настъпи финансовата криза и се наложи  да върша неща, които не бяха много приятни.Например,да уволнявам хора. Помня, че търсех отговори това ли е живота, който искам.  Разбрах, че да умножавам нечии милиони не е моето призвание. И започнах да правя обученията си сериозно, не като хоби. Дотогава за удоволствие помагах на жените да намират точните мъже и сватосвах приятелките си.

Как разработи стратегията ти за петте стъпки?

Тя е компилация от много фактори. Изучих много философии, посетих много обучения, и отделих това, което работи при мен, видях как работи в личния ми живот. Оказа се, че моя мъж съм го избрала по тези правила, без да го съзнавам. Когато съм го избирала, съм  усещала че „знам как”, без списък пред себе си. Било е интуиция. Всичко съм направила по тези пет стъпки, запознаването, първата среща, първия секс. И сега, след шест години, хората ми казват „знаеш ли,  той все още е влюбен в теб”. Аз съм втората му жена и в тази връзка мисля да разработя специална програма за жени, които се страхуват от разведени  мъже. Това е голяма загуба.

Обикновено това се смята като за нещо втора употреба, като да носиш нечия чужда дреха.

Не е така. Всъщност, наведнъж получаваш всичко. Ето например аз, в един момент имах и дом, и всичко което ми трябваше, пълен комплект. Бях и любима жена и майка. Имах отгледано дете, за което нямаше нужда да правя бебешки каши. Искам да помогна на моите момичета да разберат, че не трябва да затварят вратите пред себе си заради предразсъдъци.

Колко от момичетата на които си провеждала обучение, вече са омъжени?

Моите момичета обикновено правят така: започват 30 дневната програма, и на  втората или третата седмица спират да идват. Не пишат, не се обаждат, а трябва да следват точен график, кога какво да свършат. Ние правим упражнения, имаме специални тетрадки и всичко се следи. След един месец се сещат и ми пишат „Ирина , извинявай че не се обаждам, но срещнах един човек, мисля, че е ТОЙ, и съм щастлива, ако нещо не потръгне ще ти пиша.” 

Какво правиш, когато видиш някой скептик на твоите занятия?

Нищо не правя, това е негов избор. Аз давам момента на избора, задавам въпроси, не взимам решения вместо някой друг.

Защо програмата ти продължава 30 дена?

Това е най-краткия път. Аз вярвам че може, и трябва да срещнеш хубав мъж бързо, но за да изградиш отношения, в които да се чувстваш щастлива ти трябва повече време.

Вярваш ли в любовта от пръв поглед?

Възможна е. За мен любовта не е нещо което се възпламенява изведнъж. Любовта за мен е чувство, до което достигаш - това е моята философия.

Каква е разликата между мъжете и жените в отношението им към любовта?

В моята философия, единствените отношения, които можем да развиваме в себе си, са отношенията към нас самите. Мъжете са бонус, а не просто багаж.

Колко е важна външността?

Тя има значение, но това не е равно на щастие. Има значение за привличането между двама души. В четвъртата стъпка от стратегията ми с моите момичета създаваме индивидуален стил, с който всяка да привлича конкретен мъж.

Казваш, че твоето щастие идва от начина, по който се обличаш и дрехите отразяват това което си. И ако не си щастлива как се показва то?

Казвам на момичетата си, че ако се събудиш и се чувстваш зле, не излизай. Връщай се в леглото. Не затормозявай света с твоето лошо настроение, на света то не му трябва. На света му трябва любовта и усмивката ти.

С една дума проблема е в нас, че ние не излъчваме любов,  така ли?

Когато не излъчваш щастие, не можеш да привличаш хората които искаш да привличаш.


Ново в Cosmo